Monday, June 08, 2009

~ Belated Birthday Party Aqilah ~

Mama mulakan dengan bismillahhirrahmanirrahim....
Di entry yang sebelum ni... mama ada bagi intro pasal besday party sapalah kan... memang betul... inilah puan punya birthday party tuh... dan terlebih dulu...mama mohon sejuta kemaafan sebab tak invite semua... cuma family terdekat dan kawan-kawan rapat dan kawan-kawan terdekat sahaja.... kan di
ENTRY YANG LEPAS mama ada tanya pendapat semua pasal besday party aqilah kan... dan mama buat keputusan untuk celebrate secara sederhana di Restoran KFC.. bajet pun tak banyak... dan jemputannya harusla tak ramaikan... insyaallah mama janji... tahun depan... mama akan jemput semua blogger dan kawan-kawan rapat ke tak rapat ke...dekat ke tak dekat ke.... ke majlis harijadi Aqilah...insyaallah...dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki kan... so mama harap... tak de lah kawan-kawan yang berkecil hati kerana tak dijemput ye... tunggu tahun depan ye confirm mama panggil semua... jangan pulak tak datang sudah...tau! Maklumkan tahun ini adalah tahun mama sekeluarga nak berpindah ke kediaman sendiri... jadi segala kos-kos terpaksa dipotong... harap semua faham...oklah... kat sini mama kongsikan detik-detik yang sempat Ayah Ngah Wildan Aqilah rakamkan hasil Nikon N90 nya....

So...jom kita layan gambar-gambar ceria Aqilah hasil tembakan Ayah Ngah Wildan Aqilah... Happy bangat walaupun seharian tak tido...seee...










Aqilah wif cousin Muhamad Mahfudz...
Bersambung di entry selepas ini... insyaallah mama setkan autopublish entry 3 jam sekali...mama sertakan gambar sepanjang party berlangsung....so... u all kerap-keraplah refresh blog mama ye sesapa nak tengokla...sesapa yang tak nak tengok pun tak per...huhuhu....

7 comments:

Khas Lysha said...

happynyer aqilah celebr8 kat kepsi.. moga jd gud girl yer darling,.. ;)

Mama Qaseh said...

Sweeeeetnya laaa dak bithday Girl nie kan..bju merah lagiii..

nURmALa mAZLan said...

alolololo...
terserlah wajah happy aqilah...
comel sangat..
pape pon happy belated besday to aqilah...bee good girl ye aqilah..muahhXX

EIJAM'S FAMILY said...

comel die...in red dress..mama suke..

puterikurekure said...

wahh!
celebrate birthday kat kfc ek.
best2.

happy birthday aqilah!

my little family said...

bestnya..aqilah pun enjoy tul ngn KFC tu...bagus2..xtakut dia tgk maskot chicky tu...:-)

zh-ena said...

happy betul aqilah..comel tul la