Monday, June 08, 2009

~ Besday Party Aqilah - Kek Cutting ~

Jom kita layan gambar time Kek Cutting.... masa ni ramai-ramai nyanyi lagu Happy Birthday untuk Aqilah... saat nilah mama rasa touching sangat... tak tahu kenapa...padahal tarikh birthday Aqilah dah lama berlalu kan... tapi mama betul-betul rasa sebak sangat... masa ni... rasa terharu...sebab anak mama dah besar... dah bijak... masa diorang nyanyi...mama pandang muka Aqilah... Ya allah ya tuhanku... bersyukur tak terhingga kerana Aqilah membesar dengan sihat dan bijak... dan sepanjang 2 tahun membesarkan Aqilah... Aqilah tak banyak menyusahkan mama... syukur tak terhingga kerana Aqilah jarang sangat sakit... demam..dan sebagainya.... syukur pada rahmatmu ya allah... Aqilah Najla la harta dunia akhirat mama yang tiada bandingannya....yang tak ternilai anugerah untuk mama dan papa.... rasa menitik air mata mama...tapi takkan nak nangis tengah orang kan...maklumla... hari yang sepatutnya gembira..takkan nak menangis lak kan...huhuhu....


Tengok....Aqilah dah pandai tiup lilin sendiri...tanpa perlu di ajar..... macam tahun lepas... mama dan papa kena tiuP lilin gak kan....


Dah tiup dua-dua lilin kek tu..dia masih nak tiup lagi...hahahha...


Ha...tu mintak papa pasangkan lilin tu lagi....huhuhu..


Ok..jom kita potong kek plak ye sayang....


Aqilah nak potong kek ni berkali-kali... hancurla kek ni sayang.. nanti kengkawan nak makan kan....


Ok... time ni tunggu cheky nak kasi certificate & present...


Ok....Kaceh cheeky.... kata Aqilah...


Yeh....hadiah lah.....

P/s - gambar banyak lagi....mama just skip-skip je n tempek mana yang sempat je... Kalau ada yang tak puashati tengok... try klik kat SINI mana tahu ayah ngah wildan dan tempek kat fotopages dia....


6 comments:

Applique Tee Shoppe said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah meriahnya party aqilah ..buat kt kfc tue .. serba meriah & merah party dia ;-)

ratna said...

kembong2 pipi aqilah dok tiup lilin.. sooo cute!!!

p-na mama oja said...

heppi belated behday to aqilah!!
semoga membesar bagai johan!!

~amboi merahnya makngah!! auntie suker!!

shiemz said...

x puas la..nak tgk lagik... :D

zh-ena said...

satu family merah