Friday, June 19, 2009

~ Deco Bilik Tidur ~

Hari tu gi IKEA...mama sempatla usha-usha deco untuk bilik tidur Aqilah... boleh tahan gakla bajetnye... papa dah berkenan ya amat.. siap tulis dah kod perabot-perabot tu seme...









Tapi...selepas diperbincangkan... mama kata....kita K.I.V dulu... setle kan mana yang penting dulu... lagipun... macam katil... Aqilah dah ada... so...just tambah-tambah jekla aksesori untuk bilik tu nanti...kan... tapi mama teringin sangat nak deco bilik Aqilah seperti di atas...dari dulu dah berkenan sangat kat lampu tuh...hiks... so sweeett kan....


23 comments:

MRS. K said...

wahh.. mama dah riki² brg umah??
takleh jadi ni..

Mama Qaseh said...

Memg cntik tue mama..tp kalu msuk wne PINK tuk blik Aqilah lg laa mengancam kan..sweet jer ng Aqilah tue

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

WAAA.......
best nyer..
umah dah nak siap..bleh ler gi jengok IKEA..
cantik la...
tapi mau ker si aqilah ni tido sengsorang..
hehe..
tapi apapun tahniah...

Intanaziela said...

akak...boleh mix and match gituk..lampu tu pun intan berkenan..cumanya anak lelaki..tak sesuai gitu nak berbunga2..

p/s: umah dah nak siap yek...sure tengah excited mencari idea nak deco umah...

aQEEL IdraKi Mama said...

ermmm cantik...ape2 pun sbagai parent kite mesti nk terbaik tuk ank kiter kan...mmg lampu so cute... sesuwai je ngn aqilah

kirana said...

suka2..
suka ja dulu hhuhuhuuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantik la lampu tu..

nak 1....

hehe..

neezareef said...

lampu munge kt dinding tu cantek

Zanna_MamaBatrice said...

sweet kan
zana pun suka perabot2 IKEA
moden simple
tp tu arrr
kat johor nie xde IKEA lerr
nak ke KL tu
adoilerr...jauh nyer lah hai
kalu dtg pun harus bw lori terus

anneweeza said...

hee...comey2... =)

kite pon penah jumpe cadar tu.. =)

ez said...

wah..cantiknye bilik itew..

HappyIrfa said...

mmg cantik.anak saya dah 8 tahun tp belum dapat lagi bilik idaman ni

~ Zura said...

jd kan mimpi akak tue satu realiti....

nURmALa mAZLan said...

wahhh
cantik nyer bilik aqilah

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkk
tertipu sudah.
gi IKEA rupanya..
ehehehehe~
best nyer nak dapat umah dah
kita nyer rumah ntah bila la nak dapt

mommy lily said...

alahai cantiknyaa
berkenan jugak
mmg kalau pegi sana atau tengok katalog dia pun semua berkenan.

bOnda said...

masukkan dalam list kak..
nanti dah pindah umah baru, kita 'bOrOng' sakan!!! =)

sWeEtdARLinG said...

kalo pi ikea, mmg deco semua cantek2.. rasa nak tukar satu umah mcm deco dorang tu... tapi apakan daya, ikea msia mahal laaaa

::khai_sweetgurl:: said...

ha'a la sweet je lampu tuh.. mmg comei klu ltk kt blk aqilah.. p kn klu wrna bilik ye wrna lembut2 lg btmbh cntik kn..

zh-ena said...

mmg cantik..lg2 nak deco blk ank perempuan kan..mcm2 dh terpikir nak letak aper kan

green apple said...

ohhhh....ko pun pindah umah gak ke?

hhehehe

rynn2506 said...

erm...beruntungnye jd aqilah najla ni....kecik2 lg parents dah nak sediakan bilik santek2 tuk dia....

Delima said...

kak moh kita share idea deco rumah moh.. hannah pun nk kene ada bilik ni since mama dia dh ada adik baru.. hiksss.. kene ajar dia tido sendiri kat bilik.. emmm.. cmne la mama hannah ni nk deco bilik hannah yerrrr....
gi ikea bagus gak kan tgk2 deco leh carik idea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...