Thursday, July 30, 2009

~ Cantik Tak Tight Qilah??? ~

Cantik tak tight Qilah???? Aduhai...sedang-sedang elok je dia pakai tuh... Act... tight yang mama order untuk size 2-3 tahun... sajelah kononnya tightkan... klu besar sure tak lawa... itu pendapat mama la...kononnya...last-last sesampainya tight ni kat tangan mama... aik..cinonit je? Size 2-3 tahun memang cinonit... ha ambik..kata nak tight sangatkan... tapi kebetulanlah pulak... kawan ofis mama ni pun order tight yang sama... kiranya we all order sekali... tapi dia memang ambik size 3-4 tahun coz anak dia pun dah 3 tahun lebih kan... tapi anak dia slim... dia kata... size 3-4 tahun yang dia order tu nampak besar.. cam longgar ngan anak dia... so we all pun tukar lah suka sama suka... alhamdulillah... nasibla we all order sekalikan.... and lastly... Inilah hasilnya... ngam-ngam soi looorr...

Cantik tak tight mama beli? Ahaks...




Ni tengok fish.. gigih dia nak masukkan kaki dia dalam kolam tuh... hish..hish...


Sebenarnya klu gi Carefour... inilah yang Aqilah tarik ke hulu ke hilir... tapi tak beli pun... mahal loorr... RM70.++ tu beg tuh... lagipun... Aqilah lum sekolah... takkan mama nak belikan beg cam tuh... orang kata.. tak memerlukan sangat... tapi dia suka ya amat dengan beg tuh.. insyaallah ada duit lebih nanti mintak papa belikan ye Aqilah...


Kesian gak tengok... Aqilah memang lah kalau sebut sekolah.. bukan main suka lagi dia... alahai kecik sangat lagi sayang nak gi sekolah.. tunggu setahun dua lagi mama hantar Aqilah gi sekolah ye nak....


Dia memang usung ke sana sini beg tu.. sampai la balik... baru lepas.. itupun mama kata kena bayar dulu... padahal tak beli pun... Oklah itu saje untuk entry kali ni.. entry ni sebenarnya entry nak tunjuk tight yang mama beli bila dipakai oleh Aqilah Najla... ahaks...

21 comments:

YAN said...

Comel jer.. Budak lelaki ble pakai tak? Ada yg lelaki punya ?

rynn2506 said...

santek².....muat² je utk aqilah pakai..rasa cam budak besar la aqilah ni.....colourful lg tu...

utk org besar punye xde ke kak puteri?? hehehe

shaifulsafar said...

ok la tu... dapat pinjam kejap...at least dia tak melalak kalau tak dibelikan... kalau anak saya auni... terpaksa beli kot kalau dah dia pegang... huhuhu

FIESYAH said...

suke aqilah g shopping2...

PuteriSatu said...

yan ~ akak tak sure la lelaki leh pakai ke tak..tapi cam tak sesuai kot....

ryn ~ cantikkan..akak pun kenan sangat.... untuk orang besar? akakakak... try cari ada kot...

shaifulsafar ~ ya ke... aqilah ok je.. dia klu leka ngan benda lain dia lupa la...

zh-ena said...

nsb baik la blh tukar ngan kwn yg beli seklai..klu takder simpan ajer la utk adk aqilah :D

kirana said...

cantik2...
ranggi nampak

Fadh said...

kecik2 lagi dah pakai ketat2 he he he

dakgilachoc said...

cantikkkkkkkkk...warna warni pelangi..nampak ceria je aqilah...

nURmALa mAZLan said...

alolololololo
comel la aqilah ni
gk pic dia yg no 2...eeee....geram tau

mRs.aJaQue said...

tomei nyer da dobott tuh..huhu..lgi tembomb ble nengok dier pakai tight..

HappyIrfa said...

CEKCINYA AQILAH :-)

Zura said...

dah tukar layout dah...

As said...

salam kenal....
chumel aqilah pakai tight tuh... my dotter pun suka pakai... hmm beg nyer kemain lagi beso ya.. kalo adriana dia suka princess aurora... (sleeping beauty)...

Jaja said...

kak puteri, klu pakaikan dengan baju yg tutup bontot lagi cun oooo
confirm aqilah mcm big girl =)

EIJAM'S FAMILY said...

cantik.. a'ah sedang elok.. mantap betul kaki die..huhuhu

Diarihatiku1976 said...

wah.. comei kan... tapi awat hang tukar layout dah.. tak sepenuhnya lagi ekk... rsa mcm kosong je

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam akak...

canteknya...kena sgt ngan aqilah, cute girl.

mama_umar said...

klu girl punye brg2 mmg cantek2,geram je tgk

rynn2506 said...

kak puteri,
cantik le layout baru..pink colour..huhu....

kak..sedih ni..xde link kite pon..huwaaa..............

viruspadu said...

mcm beg nisa hihihihih

byk sama la barang aqilah ngan nisa ni