Tuesday, July 21, 2009

~ Cantiknyee...Berkenannya... ~

Cantikkan....? Time dekat-dekat nak gaji ni... memacam benda yang berkenan... ada je... ish-ish.. Mama dah lama impikan bedsheet ni untuk Aqilah.... Papa.... When my dream come true nih....? Dan-dan tuhla mama nak cakap omputihkan... ahaks... time-time dekat nak gaji ni.. memang tak selayaknye lah ke Shoping komplek kan..so..jamu jekla mata kat website-website cenggini... kalau u all nak tengok banyak bedsheet cecantik leh gi kat SINI memang lawa-lawa... cuma fulusnye tak berapa nak lawa tetengah bulan nih...


Cantik sangat... tunggulah pindah umah baru nanti... kot-kot ada duit terlebih...


Yang ni pun lawa..... bila nak rembat nih...??? Teringin sangat dah nih... hiks...


18 comments:

Tukang cerita said...

saya shopping cadar kat nilai jer...
:)

eynda said...

Cutenyer.....thanks bagi link blog tu...boleh jugak cuci mata usha2 utk masuk rumah baru nanti :-)

zh-ena said...

wah mmg cantik2..tak sabar nak tggu umairah besar skut jd blh la pisah blk ngan kami..nak hias blk utk si kecik nie

dakgilachoc said...

hye mama aqilah..lama tak komen kt sini..hehehehe...sorry erk mama..kemalasan melanda..haha..

ayoooo amma appa..mmg lawa gila ar bedsheet tu..jgn kata budak2...pangkat mak budak pun suka...hahahaha...lawo nyer...klu dah tua blh ke guna bedsheet gitu? ahaks...tak sedo diri betolla...

Elyn said...

wow pink cun tu!!!

c a b b i e n a said...

salam...
mmg cantik2 cadar tu sume...
lps ni saya lak kena mencari...
anak sy da mintak ni...

My LiFe said...

salam
cantiknyer cadar yg first tuuu..bekenannyer..mesti mahal.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

saya dah 2 kali beli cadar dr kak chah .kualiti ok ... best2 ;-)

ibu_umairah said...

kak.......memang sweet untuk si puteri!!!saya pun ada idam2 kan.......tengok kat OU!!!!

Lia ~ mama mimi said...

saya pun ada termasuk blog cadar ni.. betul ckp akak.. mmg cantik2 tp yg x bestnya fulus xde.. tunggu mimi ada bilik sendiri kan.. baru fikir nak beli bedsheet kt dia..rembat la akak 1... mesti aqilah suka nyer

leadleedeea said...

mmg santek laaaa...princess kan..seswai laa ngan girls..hehe rembat jek, kan da nak gaji neh..haha~!

Sue said...

cantekknye.. sue pon suke. tapi bilakah kami nk ada umah sendiri? dan bila damia nak ada bilik sndiri?

wat masa ni dok umah mak, so masih berpada2 dlm berbelanja... hehehhe... sure aqilah suke kan?

kak, strawberry shortcake nye cadar pon cantik tauuu

Nana said...

wow! mmg lawa..

~sall said...

mak i... cantiknye.tuk anak lelaki ada x?

ikan emas said...

Bawak-bawak mengucap..
lain kali kalau p tinjau-tinjau tu baca doa pendinding,lindung jgn mata rambang,asik pekenan apa aje yg nampak..

rynn2506 said...

beli kak puteri...jgn x beli...antek tu.....

May Belle Love.....Amelynshaz said...

antek nye... mak suke... tp Dhia kecik sgt lagi.. baru 7 bulan. akan tiba masa ku nnt. cadar untuk coat ade tak????

jojomagazine said...

last mac ada sale di ausinno smpai 70% memang berbaloi beli..

tp my dotter masa m ula2 dpt aja suka...pastu dah x kisah dahhhh