Thursday, July 23, 2009

~ Pool Baru Aqilah ~

Memang mama yang bersalah... bocorkan pool Aqilah... tak tahu macamana tengah-tengah gosok baju.. pool Aqilah mama letakkan dalam bakul... tetiba bakul tu terbalik dengan seterika... tak tahu camana tengok-tengok pool tu dah kena panas...dan dah bocor... bagi menebus kesalahan mama... kebetulan terjumpa pool ni kat Ampang Park... oklah tak mahal... so mama rembatla satu...cuma perit sikit pool yang ni kena masukkan angin... itu yang leceh sikit... tak per la...janji Aqilah suka kan yang ni kecik sikit dari pool dulu... so senangla... sebab umah kecik sekangkang kera je kan... ahaks....


Swiming suit Aqilah dah sendat sangat...



Aqilah dah makin berani dok dalam pool... siap buat eksyen berenang lagi... bijak..bijak... tak de sapa ajar pun.. maybe dari pemerhatian dia saje kot.. cam tu lah bebudakkan.. very clever n cepat belajar...



Ok sayang... dah hampir 1 jam berendam..jom keluar... lainkali mandi lagi ok.... gambar banyak... tapi tak sempat nak upload...



9 comments:

eLYies said...

aqilah...nape mandi sorang2 je...auntie yies nak join gak..hahahhha...bleh tak????

kirana said...

siap pakai swimming suit tu hhihi

rajin akak nk buh angin nak buang simpan..saya bab2 tu la malas..nk kena lipat2 simpan tu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

cekciii....

Hot Mummy said...

kak, beli la yang x yah pam angin tu. saya beli tu lah. bukak je terus leh isi air.

CuTeMiUt78 said...

wah... qilah.. nnti ckp kat mama kan.. masukan qilah kelas renang.. mana tau kot sok2 besar blh ganti norul huda.. hik..hik..hik..

:iBuAfiQah: said...

akak kena shoppin swimming suit yg baru utk aqilah..nampak sendat skit kak...
boleh antar kelas renang niey kak..
dah pandai buat kuak dada dah tu...hehehe

eynda said...

Dulu2 pernah beli pool macam ni utk adam...memang letih nak masukkan angin kan...tapi demi anak sangguuuppp :-)

zh-ena said...

ena pun nak beli kan satu utk umairah tapi kena tggu pas umairah setahun lah..mcm bahaya jea nak beli awal2 nie

rynn2506 said...

geram btol tgok pipi aqilah tu....