Sunday, July 12, 2009

~ Keseronokan Bersama Anak Di Hari Minggu ~

Cuti dua hari berlalu cam cepat sangat kan...? Time ni Aqilah dah tidur... coz hari ni memang dia tak tidur langsung... pagi tadi we all keluar... brekfast kat luar.. dan terus ke Care4 untuk beli stok susu dan pampers Aqilah... balik dah pukul 2 gitu... main-main dengan Aqilah... dah pun petang... dah lama sangat nak buat kek marble asyik bertangguh je... petang ni dah pun terlaksana... dah masak dah pun.... Aqilah dah asyik buat hal mata dah mengantuk... kek mama masak je.. dia pun minta susu... menjelang pukul 8... dah tidur... selalu klu tak pukul 12..tak tidur-tidur..


Hasil Tembakan Shiemz

Esok dah Isnin... rasa tak puas jaga Aqilah 2 hari... rasa nak jaga Aqilah hari-hari... tapi itulah pengorbanan namanya... sama-sama berkorban... mama berkorban untuk Aqilah.. Aqilah berkorban rasa untuk mama... maafkan mama sayang... diikutkan hati dan perasaan setiap saat mama nak bersamamu nak... tapi apakan daya mama... mama dan papa terikat dengan kerja untuk menyara keluarga kita... Beruntungnya anak yang mempunya ibu surirumah... dapat bersama sepanjang hari... walaupun penat... jatuh bangun anak di depan mata... aduhai... bilalah mama nak jadi surirumah kan.. ahaks... sampai sudahlah tak jadi kenyataan kot kan... tunggu ajelah pencen lagi 22 tahun...adoiyai..lama ya amat lagi kan.. tapi manalah tahu nak opsyen kan...wah.. best-best...klu tunggu opsyen dah tentu tak lama lagi dah leh opsyen lagi 12 tahun.. hahaha..beranganlah!

Act mama nak buat buat entry bergambar kat Bukit Tinggi...tapi malasnya mama nak skip gambar-gambar yang ada... okla... mama saje meluahkan hati saat nak tidur kan Aqilah tadi..teringin nak buat entry pasal keseronokan bersama anak dihari minggu...ahaks... mama nak solat dulu..nanti memalam mama post entry bergambar di Bukit Tinggi...insyaallah...

6 comments:

kirana said...

dah dinner ke kak?mkn apa mlm ni hehe..saya bru dok goreng ayam .mkn ngn sup ketam

PuteriSatu said...

ana ~ waaah...sedap tu sup ketam..wat sendiri ke? leh ajar akak..ahaks...

nza said...

mmg sronok dpt brsama ank selalu..apa bolh bt skrg program akak asyik penuh jer..ni pn br balik dr kenduri yasinan jiran..huk,huk,huk..

shiemz said...

Sedap lak aku sandwiech hang tu.. blk kang nak bukak pose ngan sandwich la.. heheh

mama_umar said...

kak,mmg tiap2 abis wekend xpenah puas dgn anak kan?huhu

Elyn said...

wah rajin nyer buat kek lai tu!!! leh pos sikit heheehh