Monday, July 27, 2009

~ Satu Lagi Tudung Peberet Mama ~

Sajelahkan nak enterprem muka bolatku kat blog sendiri... ahaks... sebenarnya bukan nak tunjuk muka bolat ni... cuma nak enterprem satu lagi tudung peberet mama... suka lah sangat tudung style camni..walaupun sekarang dah memacam ada, tudung style ct la apala kan... tapi style cam ni gak yang mama suka...senang dan ringkas...


Gambar syok sendiri... kena snap dari atas... nampak kurus sikit...(hahaha sebenarnya nak tutup dagu berlapis tuh...)


Seeee.... dah nampak dah dagu berlapis dah...ahaks...


Ha kan... nampak sangat gemuknya mama... harus start diet kaw-kaw pas ni...
Apapun..inilah satu lagi tudung peberet mama.... cantik tak...? bolehla kan... nak pakai gi keje hari-hari...

16 comments:

FIESYAH said...

padanan tudung yg sesuai...comel mama aqilah nmpk...bkn gemuk p gebu...gebu2 bahgia ye x?

DYLA said...

amboi kak, byknyer tudung.....

Diarihatiku1976 said...

amboi.. nyahhh.. sakan ko posing ekk...

nURmALa mAZLan said...

ahahaha
ni macam bkn nak bgtau pasal tudung je..ekekeke~
aha la kak..tudung cam ni senang kan? sarung kan jer

Angah said...

angah pun banyak tudung pesen camtu, senang nak pakai..

nak komen entry pregnancy test tu..insyaAllah lain kali ada rezeki ya..

kirana said...

cantik2..
akak suka belang2 ek..

mcm nk cubit ja pipi akak tu hiks

ibu_umairah said...

cantikk kak..warna nyaaa

az1ra said...

cantik tapi muka kita tak sesuai...teringin nak pakai..huhuhu

shiemz said...

Ahai besan aku mang bertambah bam² dah aku tgk... x tau la sebab tudung atau mang semakin bam². Mana pegi dietmu ituew.. hehe.. Hang suka tudung line² ker? Hari tu kaler merah pun line² gak kan.. kasik nampak kurus sket ek... hehe

Hot Mummy said...

cunnn...

Zanna_MamaBatrice said...

sejibik yg zana punya
he he he
senang kan pakai tudung camnie kak
sarung jer.....

sweetslook said...

Jom singgah tengok tudung cantek cantek kat www.sweets-look.blogspot.com atau kat http://sweets-look.webnode.com

sweetslook said...

Jom singgah tengok tudung cantek cantek kat www.sweets-look.blogspot.com atau kat http://sweets-look.webnode.com

Delima said...

saya pun ade byk koleksi tudung mcm tu.. nak nak lagi ada akak kat opis tu jual tudung camtu, kalo ada design baru, mesti dia kol suh dtg tgk.. adeiiihhh koyak poket even duduk je kat opis.. wakakkaka

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. muka ko memang sseeessuuaaaaii ngan tudung yg camtu..

SuriYati said...

salam kenal...:) suke tgk mama aqilah pakai tudung mcm nie..comei jer...org gebu2 mmg sesuai pakai tudung mcm nie...tp muka kite tk sesuai...dh penah test dh..