Tuesday, August 18, 2009

~ Aqilah dan Mama ~

Tempat : Old Town White Coffe Bandar Baru Ampang
Tarikh : Tak ingat...ahaks... baru lagi la dalam ujung bulan lepas kot..
Masa : Pagi...dalam kul 10 ke 11 kot...tak ingat gak...
(Hahaha..betapa teruknya tahap ingatan mama....muahahah..)

Gambar ni dari hphone papa... padahal entry pasal gi makan ni dah lama mama post.. tapi mama pun dah lupa yang kat hphone papa..begitu banyak sekali gambar mama n Aqilah... tapi cam biasala.. papa Aqilah nama je ada blog...tapi blog sudah bersarang dengan labah-labah dan bersawang...hahaha..ampun bang...ampun..tak de niat untuk mengata...ahaks.... mama saje godek-godek folder picture kat pc kat umah ni...tetiba... terjumpa gambar mama n Aqilah berposing dengan begitu bersahaja sekali... begitu ceria dan begitu menggoda... menggoda papa sajorkla...tak de orang lain pun...hiks....




Gambar ni konon nak candid... tapi tak jadi.. tak reti makcik eh.. nak berlakon2 bagai ni... Tapi Aqilah ok je.. gambar dia nampak real candidnya...


Mama saje ajak Aqilah buat peace.. tapi dia buat dek je....


Papa kata senyum... dia boleh buat muka cenggitu... Aqilah...Aqilah...


Ha.. tu dia... dah buat peace dah....


Lagi sekali sayang.... tengok...dah tak nak dah... kelakar nye la gambar mama yang ni... kelakar tul... betul2 bersedia untuk diambil gambar....muahahahha...

5 comments:

kirana said...

org kata..kalo csect mmg ada potensi buleh cepat lupa..sbb urat putus hehe

depa tgh researh lagik pasal ni


mmg ceria la kak..kena ngn tudung akak tu

JMR said...

cumel sesgt si aqilah nih..

alfa juliet said...

nice blog...salam...comel betul aqilah...

~theha~ said...

salam kenal..heheheh..nmpk cam mama lak yg lebey pandai posing erk.....aqilah wat dek jer....gerammmnyer tgk muke die..cummmmelllll.....

zh-ena said...

peace dr ena jgk "D