Monday, August 24, 2009

~ Koleksi Barbie Aqilah ~



Act ada dua lagi... tapi mama tak jumpa.. tak tahu mana Aqilah sorokkan... Sebahagiannya hadiah birthday Aqilah hari tu... sebahagian lagi mama belikan... Aqilah suka main ngan Barbie ni... jap tukar baju la.. jap tukar skirtla... tapi kasut... memang semua tinggal sebelah.. sebelah lagi.. tak tahu la masuk kot celah mana... yerla.. kasutnya kan kecik bebenor... terbuang ke apa ke... tak tahu la...




Kadang-kadang mama tengok semuanya tak berbaju... habis ditanggalkan bajunya... mama gigi la sarungkan balik... kesian tengok patung-patung tu tak de seurat benang.. ahaks....

21 comments:

KLMari said...

Banyak nyer koleksi Barbie Aqilah...:)

Kalau my 3D, habih berebut dolls tu semua...even dah bagi sama rata...Last last, bogel aje semua barbie tu...eiii!!!

mummy_ayu said...

wah..banyak gak barbie aqilah..sukanya..tak sabar nak beli iris barbie gak..tapi ada gak yang abang ian dia join sekaki..tu yang takut tu.

mama tisya said...

wah byknye koleksi barbie aqilah

alfa juliet said...

banyak btl koleksi dia..bestnya

shiemz said...

Yg aunty bagik ade.. yea yea...

Mak Izz said...

akakkkk.. nape update psl barbie doll??? sy SANGAT SUKA barbie doll masa kecik2 dulu tapi TAK PERNAH DAPAT sebab mak x mampu nak beli. huhu.. rasa dh tua2 bangka ni mcm nk beli je tp cam tak guna jgk beli wtpe, bkn nak main. hehe..

syoknye aqilah dpt main barbie doll (mainan idolaku). berderet2 lak tu. huwarghhh... tapi kan kak, nape sume rambut barbie tu kusut masai ye? harus berbuat sesuatu! samada sikat or syampukan ia. hahaha.. pasti lebih menarik!

*sy plg suka tocang2 rambut barbie tu. sooooooooo cuteeeeeeee...

aRe_uDear said...

anak buah ayu pun dlu suka sgt wat koleksi barbie nie.. pas2 laa ni senyapp jerw.. tah kemane tah barbie nyer.. huhuu

HappyIrfa said...

oklah lagi ilang kasut jer..kalau anak dara saya,ngan tuan2nya ilang..tah mana dia campak..skrg dh besar,permintaan utk barbie tidak akan dilayan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byknyer koleksi barbie aqilah

batrice xde satu pun...

teringin gark nak nengok dia main2 ngan barbie nie
tp tu arr...tiap kali menyinggah kat tempat menan budak..
tunjuk dia barbie tu
dia leh takut...

hu hu hu...
jiwa lelaki sungguh anak dara ku ite

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah banyak yerk..tueler name yerk anak dara kan..huhuh.. xpeler klu xde seurat benang pun cantik ape slim2 belaka..hahahhaha

RaFFLeSiA MeRaH said...

yg negro pun dia rembat gak yerk...huhuhuhu....

DYLA said...

ini la namanya kalau ada anak dara.. sonok tgk dorang main kan

sWeEtdARLinG said...

wahhh seronoknya aqilah byk barbie kat umah.. huhuhuh impian auntie waktu kecik2 dulu tuu tauu... anutie dulu ada 2 jer...

ami said...

banyaknyer barbie die..
emm 3Q tak pernah merasa barbie gitu coz ibu dia takut tengok barbie gitu.. ehehhe

atie said...

Akak memang tak merasa nak beli seme tu mama....huhu.Just nak komen cam sedap jer puding mama tu.... pecal pun akak sukaaaa tau.

ieyla said...

Nasib baiklah anak saya semuanya lelaki....takyah berbarbie-barbie.....

Salam Ramadhan Al-Mubarak...

MarlissaMusa said...

wah..banyaknya koleksi barbie aqilah..hehe :) bestnya dia main2..hehe, anyway akak saya nak ucapkan selamat berpuasa :)

semoga ramadhan kali ni memberi 1001 rahmat buat kita. InsyaAllah

YanDarwisy said...

Anak pompuan mcm tulah pulak erk.. Anak lelaki x der lain car, transformers & lego...

rynn2506 said...

heheh...teringat zaman kecik² dulu main patung² barbie ni....heheh..
cute la barbie aqilah....

CuTeMiUt78 said...

wah.. byk dah ya koleksi barbie aqilah

eynda said...

Nampak elok lagi koleksi aqilah...pandai dia jaga...kalau hannah...kejap je dah comot hehe....tapi hannah ni prefer barbie atau brand lain yg pakai dress macam princess la...dok offer dia barbie yg pakai rugged2 dia tak mau....