Monday, August 17, 2009

~ Perhatian Orang ~



Macam ni lah pe'el Aqilah kalau ke mana-mana... dan seharusnyalah akan jadi perhatian orang... boleh lak dua orang lelaki tu memandang Aqilah.. gambar ni gambar candid masa majlis perkahwinan anak ofismate kat Klang... kebetulan diorang buat kat Dewan... adoihai.. memang tak terkawal kalau mama sorang... ada je gaya dia buat kat dalam dewan... Aqilah ni jenis memula memang dia pemalu sikit... tapi sikit je... lama sikit... emm dia lah budak yang paling tak tahu malu... pantang nampak bebudak yang besar sikit pada dia... atau baya dia... sure dia akan mendekati dan nak berkawan... act mama pun rasa Aqilah ni very friendly... sebab selalunya kalau berjumpa dengan budak yang lebih kurang sebaya dia..atau besar sikit dari dia.... dia yang akan mendekati dulu... berkomunikasi... dalam bahasa dia la yang pelat-pelat sikit tuh...so sweetla... kelakar pun ye....

11 comments:

nasazfrog... said...

hihihi,, kita dpt bayangkan keadaan itu.. tapi seronok tgk betapa aktifnya aqilah tu.. comel sgt.. :)

cubitkan pipi dia sikit sis..gerammm

Hot Mummy said...

hahahahah..biasalah kak, bdk2 mmg mcm tu. ina kalo wedding kat dewan, ina lepas je anak2 main. kalo kat kawasan luar, baru tinggi skit volume ina.

JIVEBUMZ said...

alahai so sweet la aqilah tu kak.. pandai kecik2 dah nak cari perhatian kan kak..hihi

Diarihatiku1976 said...

budak biasalah tu.. aktifnya bukan main.... aktif berlari-lari berkawan takpe... jgn dia menarik apa yg tak sepatutnya udah le kan.. ahahahksks

zh-ena said...

itu la penawar hati kita kan..nakal mcm maner pun tetap hati kita gembira

sujaihah said...

heheh..glamer tu kak...pandai dia borak eh...

umi ameer said...

hi mama aqilah.. lama akak tak mai sini..

aqilah dah makin besar ye.. makin comey.. seronoknyaaaa

nza said...

masa kecik le ada pluang wat gitu..dh besar nnti nk control cun lak..

my little family said...

comey..dah la cubby2..

.: Leen-Awie :. said...

kalo kiter dapat.. tangkap aje budak cubby nih.. cubit2 skit.. gomol2... hahhaha... mau dia meronta nak lari...

Nana said...

hehe..comei je.ala2 pantin la tu ..lalu bwh arch tu