Sunday, August 02, 2009

~ Tudung Kesayangan Mama Lagi ~

Ada yang muak tak tengok koleksi tudung mama??? Sila angkat tangan..... ala ni sikit je tunjuk ni... yang bercorak... tudung yang plain mama tak tunjuk... ada dalam 8 helai kot... bolehlah buat pakai pegi kerja...


Ha...yang ni very colourful... saje mama beli kaler cam ni..senang matching... merah ada.. putih ada.. hijau ada.. biru ada... kuning ada... hahaha.. pilih je baju kaler apa nak pakai seme kaler ada kat tudung ni... ahaks..
Pada mama lawa lah ni... beli kat pasar malam je.. bukan kat butik ye puan-puan semua... jimat weh.. kena jimat... beli tudung memahal nanti.. dapat selai dah 50 ke 60 henggit... beli kat pasar malam dalam 4 helai.. ha kan jenuh pakai.. banyak tuh... heheh..tapi pada yang berkemampuan apa salahnya beli kat butik kan... janji puas memakai... terserah pada masing-masing punya kemampuan dan keselesaan...kan...

8 comments:

nza said...

amboi byknya borong tudung..xpe le sesekali brbelanja..ops lupa nk ucapkn smlm...ttg umah br nih..so sweet n dh xsush lg nk msuk cam dulu...

PuteriSatu said...

nza...oh ya ke... dah senang nak masuk ye... oklah tuh..ala bukan borong pun... sebulan selai je beli pun...

kirana said...

amboiii byk koleksi dia ekkkkk

PuteriSatu said...

ana ~ ahaks..tak de la banyak... cikit je...

gee ryder said...

kak, cuba tunjuk tudung yg bukan peberet lak wakakaka...

jgn mara dong!

atie said...

rasanya dah banyak tudung feveret mama nih....hihi.Tapi memang cantik...

ibu_umairah said...

banyak nya koleksi tudung akak...sume cantik2!!!colour pun ceria

Ibu Aqil-Aqilah said...

salam mama aqilah.. x boring pun best tgk tudung mama cantik2... ibuani pun if jumpa yg cun2 kat pasar.. ibuani pun amik jer... baru-baru ni ada beli ala2 tudung Ariani yg harganya RM60-rm95 if kat butik... ibuani dpt dgn harga rm20 jer. he.he.. dpt 5 helai RM100.. mmg berbaloi... selesa jugak kainnya...