Monday, October 19, 2009

~ Aqilahnya Gelagat ~

Dah lama kot tak citer pasal anak dara sorang ni kan... hiks... ya ke dah lama... last citer time besday kakak baby tu je kot....huhuhu... Memacam kerenah dan gelagat dah dia sekarang makin dekat due nak pindah... makin kerap dia nak ke rumah kakak baby dia... asyik sebut `Qilah nak gi umah Cik Nor...' itu aje... camana ni nak... tak lama lagi kita nak pindah... harap Aqilah akan lebih berdikari nanti ok sayang...


Ok Aqilah... smile....

Bila posing je...mesti nak peace...hiks...


Pastu buat muka macam-macam...

10 comments:

nasazfrog... said...

ADUHAI GERAMNYA TENGOK TELATAH AQILAH TU KAK... KALAU ADA WANI PASTU SYOKL AGI TU,, BADAN PUN SAMA GEBU DAH TU... :)

LizHairi said...

muke aqilah nie dh ala ala nica(vp) ar kak!!hehhehe...

Shida said...

comeinye aqilah..kecik2 dah bergaya dgn sunglasses..hehe..

alfa juliet said...

nanti dah pindah rumah, sapa jaaga aqilah>???

hatiberbunga said...

amboi!!
penuh gaya anak dara akak yg sorang ni. siap ngan spek hitam kt pala tu. hihi..

my little family said...

ni mesti ikut mama dia ni , suka posing..kehkeh

UnGu VioLet said...

memang cute nye aqilah nie.. geraaaam tgk...

SuriYati said...

alahai comei nyer aqilah...tembam tul geram tgk pp nyer...anak dara kite pun makin tembam skrg...ekekek

shaifulsafar said...

tak lama lagi nak pindah rumah... kene plan utk dapatkan 'kawan' aqilah ya.... kesian dia nanti :-)

Angah said...

ni lari tajuk nih..

boss mama aqilah tu Mazalan kan.. kami panggil dia Wong haha..kirim salam kat dia ya. Ckp angah kirim salam sure kenal..satu batch ngan angah tuh...