Monday, October 19, 2009

~ Sudah Siapnya Table Top Mama ~

Alhamdulillah Sabtu lepas... mama menjengah progres rumah... table top dah siap nampaknya... tunggu this week diorang pasang kabinet ajelah lagi... dan selepas ini...proses memindahkan barang pulaklah.... hati dan perasaan makin berdebar sebenarnya... buat pertama kalinya nak duduk dirumah sendiri... dan hati makin sedih untuk meninggalkan tempat tinggal lama... apapun.. orang kata hidup mesti diteruskan dan harus memandang ke depan tanpa menoleh ke belakang... So... marilah sama-sama kita layan gambar table top mama nih.. ada ke orang nak tengok nih...hiks...


Ni gambar setelah siap...


Dan ni sebelum siap...


Memang mama request kaler nih... hitam cam ada kilat-kilat sikit... okeylah puashati.. nampak kemas diorang buat... bajet tak banyak..so very simple...


Kalau u all perasan... singki tu termasuk ke dalam sikit... sebab mama memang nak double bowl punya singki.. termasuk sikit... its ok la pada mata mama... stil cantik... so okla...puashati... nampak diorang buat birai table top bahagian singki ni tinggi sikit.. so bila kita cuci pinggan air takkan menitik ke bawah... overall puashati la... nak tunggu diorang pasang kitchen kabinet plak.. not sure kaler yang mama pilih bersesuaian or tak... cantik or tak... wait n see ajelah.. harap cantiklah... cantik di mata mama pun dah cukup...ahaks...

8 comments:

Hot Mummy said...

wah !!! dh siap dh!!! cantikla kaler tu kak!

shaifulsafar said...

nampak kemas... mesti cantik bila dah complete nanti...

kirana said...

hitam mmg cantik :)
mmg nampak kemas pon..

Chik Na said...

cantik .. nampak kemas. Boleh tak mama aqilah bagi contact no kontractor, Chik Na pun tgh plan nak buat kitchen kabinet jugak

Shida said...

cantik laa..hitam sememangnye menawan..hiks..nnti dh pasang kabinet lg berseri..semangat nk memasak bertmbh2 ler..

zh-ena said...

cantik la colour hitam berkilat tu..betul tu tak la cepat kotor kan..klu kotor pun tak la jelas di pandangan mata kan

hatiberbunga said...

very nice!
nampak kemas je keja dorang. bagus! bagus!

ayu idris said...

salam...
mama qilah..
saya adalah antara "silent reader" blog mama gilah dari dulu..
seronok membacanya dan kongsi seronok bila tengok preparation rumah baru tu...
boleh dapatkan no tel contactor tu..
t.kasih..