Monday, October 12, 2009

~ Birthday Party Kakak Baby & Kakak Nety Aqilah ~

Sabtu lepas.. Cik Nor (Umi kakak baby n kakak nety Aqilah) buat birthday party dan juga jamuan raya... kitorang pun sama-samalah meraikan... maklumlah..mungkin kali ni.. kali terakhirlah kitorang bertandang sebagai jiran... lain kali insyaallah datang juga... tapi bukan lagi sebagai jiran... tapi mungkin sebagai bekas jiran... (touching disitu kan...) Dan kali ni Ayah Ngah Aqilah sebagai photographer party ni... so mama pun rembatla gegambar yang ada untuk tatapan semua... mama tengok gambar yang Ayah Ngah Aqilah ambik dah banyak kemajuan.. yerlah dah bermacam kursus fotografi dia pergi ..haruslah dah banyak kemajuan... marilah sama-sama kita layan gambar sekitar majlis berlangsung...


Maaf ye puan-puan semua... ini bukan birthday girlnya... tapi berlagak cam birthday girl...huhuhu... semua hadiah kakak baby dapat.. dia mengaku dia punya... tak malukan...


Inilah birthday girlnye.... kakak baby... atau nama sebenarnya Syarifah Nurfifi Erika (7 thn)


Dan ini sorang lagi birthday girl (Kakak Nety)....


Melampau diorang ni memang orang kaya-kaya tul... 3 biji kek sekali gus... yang sebelah kiri sekali tu.. bukan kek ye puan-puan.. itu karemel mama... saje menyumbang apa yang termampu...hahahhaha.... malu plak karemel tu dok jadi tontonan dekat kek-kek mahal tu...ahaks...


Kakak baby maintain je.. Aqilah yang lebih...


Jom potong kek...


Tak leh nyalakan lilin coz angin kuat...


Ni dua beradik... cecantik semuanya...


Hahahaha.. ni budak comot Aqilah...


Kalau dapat kengkawan tak ingat donia anak dara sorang tuh...


Ha... semua kenal kot dua beradik ni... tak perlu diperkenalkan lagi....
Kuna dan Kuza... diorang ni sepupu pada Nety dan Baby sebenarnya... mak diorang ni adik beradik ngan papa Nety dan Baby...




Hahaha.. anak aku memang sentiasa enterpreme...huhuhu...


Inilah keluarga diorang... Itulah Cik Nor Aqilah yang pernah mengasuh Aqilah suatu ketika dulu... sekarang pun ngasuh... tiap kali Aqilah nak gi umah diorang nak main ngan Kakak Baby... Kakak Nety lah yang selalu datang ambik Aqilah kat rumah... Apapun... terima kasih tak terhingga di atas budi baik keluarga akak selama kitorang menetap di Ampang ni... susah nak cari jiran cam keluarga Cik Nor ni... apapun... kami harap..hubungan kita takkan terputus sampai di sini ye kak... semoga ianya kekal sehingga akhir hayat... hujung minggu hantar Putra ke Port Dickson... teratak kami sentiasa terbuka menanti akak sekeluarga...


Yang sebelah kanan ni.. anak perempuan Kuza...


Yang kanan dan kiri Aqilah tu plak... anak Kuni... Aqilah sesapa pun semua dia kawan...




Ni keluarga kami... sekian dulu...
Sesapa yang ada niat nak photoshoot, atau nak ambik photographer untuk birthday party ke atau apapun... boleh contact Ayah Ngah Aqilah di Well-Done Fotopage... harga boleh dirunding... hasilnya takkan mengecewakan anda semua... (promo disitu ye... Ayah Ngah Aqilah... sila kasi komisen kat mama Aqilah...huhuhu...)

5 comments:

shaifulsafar said...

salam mama aqilah,

seperti yang saya bagitau sebelum ni... saya nak jemput awak & keluarga datang kerumah pada 17/10 ni... ada kenduri & jamuan sedikit...

map boleh download : http://www.shaifulsafar.com/map.jpg

datang ya....

shiemz said...

cantek rambut kakak baby aqilah yek....

nURmALa mAZLan said...

cantik nyer besday girl tu..
kecik2 lagi dah pandai bergaya

ami said...

hepy besday... cantiknyee rambut.. suke..

ArissaPutri... Moment in My Life said...

Apsal panggil kakak baby?