Monday, November 16, 2009

~Keluarga Yang Kami Nanti-Nantikan ~






Dalam kul 12 gitu... mama dapat sms dari Cik Nor...
`ptg ni ada kt rmh tk? lps anta putra nk singgah rmh..'
Cepat-cepat beritahu Aqilah....
Mama : Aqilah... petang ni Cik Nor nak datang umah kita...
Tengah pegang pensil... buku... tetiba je... kelam kabut.. tercampak buku pensil semua... kelam kabut nak turun bawah... mungkin pada pemahaman dia.. Cik nor dah datang dan dah sampai kat bawah kot... kelakar sungguh...
Maklumlah dah 2 minggu tak jumpa Cik Nor.. lebih-lebih lagi Kakak Baby ngan Kakak Baby dia... selama ni... orang tu la yang dok melayan hari-hari...
Cik Nor n Family pun sampai dalam kul 6 tak silap mama...
Sempatlah mama masa mee goreng untuk jamu diorang...
Dan diorang lepak sehingga jam 8.00 malam...
Maybe bagi Aqilah 3 jam main dengan Kakak Baby & Kakak Nety tak mencukupi..
Family diorang nak balik je.. Aqilah nak ikut.... hahahaha..
Apapun... lepaslah rindu Aqilah kat Kakak Baby dia kot...
Insyaallah ada rezeki nanti Kakak Baby datang lagi ye nak....
Pada akak sekeluarga... terima kasih kerana sudi ke teratak kami...
Bila-bila masa... datanglah lagi... kami sentiasa menunggu kedatangan akak sekeluarga...

3 comments:

nURmALa mAZLan said...

alolololo...
rindu nyer aqilah ngan kakak baby sampai semua dicampak nyer

kasihlatifah78 said...

sorry ler..aku pun dah lama tak menjenguk mana2 blog..walaupun dh tau ko pindah.. skrg ni bz memanjang... apapun tahniah la dah pindah umah baru... cantik umah ko... tak kan dah jd org nilai tak mo balik kg dah??? hahahaha...

NJ said...

suker la aqilah dpt jumpa org dirindui..tapi sib baik x ikut betol2..kalo x haru gak mama dia nti..hehe