Tuesday, November 03, 2009

~ Kitchen Kabinet Mama Aqilah ~

Ayat first... nak minta maaf pada semua sebab lambat tempek kat sini gambar kitchen kabinet mama yang bertaraf pipit nih.... apapun... alhamdulillah syukur jugakla kan... orang kata walaupun bertaraf pipit pun.. bersyukur tetap bersyukur... Harap semua berpuashati dengan gambar kitchen kabinet nih... walaupun lambat dan memacam alasan yang diberi dek kontraktor ni.. tapi alhamdulillah.. kerjanya kemas...dan puashati... okey.. u all layan gambar ni ye... any komen... dipersilakan...




Kalau u all perhatikan bebetul.. nampak macam kaler putih kan... tapi sebenarnya kaler silver dan ada design belang-belang..


Ni lampu kat dapur.... hahaha.. belasah je... cuma macam tak berapa sesuai.. coz kat dapur ni berangin... so lampu ni cam tak berapa sesuai...










Abaikan barang-barang buruk atas kabinet tu ye puan-puan semua...


Ni gambar dari hphone cikai mama ... ni gambar sebelum pindah... so barang-barang tak de...








Ok... tuh jekla kot... dipersilakan sebarang komen... dan pertanyaan...

27 comments:

ez said...

akak..cantiknye..bile nak wat mkn2 ni..heheh

ArissaPutri... Moment in My Life said...

cantik kitchen kabinet mama aqilah .. nampak kemas..

Putra Mama said...

cantek 2x.. walopon kontraktor nyer lembs tp hasilnyer cantik.. baper kos kitchen cabinet ni??

hajarus said...

cantik laaa... berape kos yer mama aqilah....

Anonymous said...

Salam,

cantik dan kemas... boleh tak kak tolong kasi add and contact no contractor ni? sebab saya pun nak pindah masuk rumah jugak bulan 1 ni, insya-Allah.

Kalau tak keberatan, berapa kos semua tu kak?

TQ in advance.

shaifulsafar said...

cantik kaler yang dipilih tu....hitam dan silver.... ruang pun nampak lebih luas...
hud tu mmg jenis yg tak payah pasang ducting ya?... kemana perginya bau, asap dan minyak yang disedut tu ya?... jahil sikit nih pasal brand yang canggih2... hehe

hatiberbunga said...

wah.. sangat cantik itu KC!! tp kena sangat rajin aa.. sbb sangat putih jugak itu KC! hihi..

a.z.n.e.e said...

wah bestnye.. lain betul dari sebelumnya.. nampak sesuai dgn ruang dan color...

10 markah!

shafarina said...

cantik kaler dia

cuma, mmg sinki tu ke dalam mcm tu ek?

slalu double sink utk 2 pintu... muat2 la.. bila 1 pintu dah terkedalam pulak kan sink sebelah lagi tu

shiemz said...

cantik la nieh... tapi singki tu mang ke dlm ek... dapur pun sama mcm aku ke aku sama mcm hang? hahaha.... moh ler masak memasak...

mummy aryan syamil said...

kak..
chantekkk nyeee

CuTeMiUt78 said...

eemm memang cantik la.. dan berbaloi ngan hasil menunggu kontraktor yg lembab tu.. berapa kos semua skali ni

kirana said...

hahaha baru nk uploaddddddd noooo
lawaaa dah aih kakkk...tp mmg nampak cam color putih ..tapi mmg cantik dah combination tu


shaiful..meh nk tlg jawab..
ducting tu nak pasang tak apa..tak pasang tak apa..kalo tak pasang..dia convert asap tu jadi minyak...udara circulate dlm tu jer la..kalau pasang ..udara disedut keluar..tu jer :)

fuadnis said...

cantik..cantik...

HasneY said...

Salam Kak Puteri..

Hmm cantiklaa Kit.CAbinet nih....has pun tengah mencari2 design utk our kit.cabinet jugak...but nice combination...baper cost kit.cabinet ni kak puteri?

Pnut said...

saya je pesan saya, dapur jenis kaca ni kena hati-hati..meks punya malatops.. dua kali beb..sebab may be terlalu panas, and first time mgkn terlalu berat bebannya, saya tgh kukus kek, dalam periuk kukus yg beso..

so hati-hati..
komen lain.. mama aqilah ni jarang reply pertanyaan org kat sini...ishkkk babab kang..eheheh sebenarnya nak tau jawapan pada setiap pertanyaan orang.. sebab leh gak bizi bodi kan...eheheh

tgh cari gak kontraktor nak buat wordrobe utk bilik anak bujang saya..so dok tunggu mama reply bab kontraktor tu..
'jgn mare mama aqilah ye...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cantik sis
walaupun pipit..kalau kena gayanyer...nampak mewah gark...

Intanaziela said...

kak..sape kata dapur pipit ni...ni dapur enggang ni..ahaks... anyway..memang cantik...

zh-ena said...

cantik la..bila mama nak buat mkn2 nie..boleh la ena dtg terjah :D

mamaAliff @ salmi said...

bestnyer kan dah ada umah sndiri..sy nnt mmg nk wt dapur cantik2..baru best nk masak..heheh..

tini said...

salam..cantik la kitchen mama aqilah.. berapa kos ekk? suka tgk. mesti susah nk cari cam dapur mama kt perlis ni.salam peerkenalan.tini perlis

Zana S said...

cantik! runag nampak luas.

pipit?? baca ayat pjg baru paham. huhuhu... biar pipit janji duit sendiri. puas hati. :)

Oyis said...

cantik la... plus kaler cerah cam tu jd nmpk dapur lapang... paling suka blinds tu, mmg puas hati la kalo saya jadi mama aqilah

edrina said...

cantik kak!

gee ryder said...

xpyh nk pipit2 kak...cantek amat dah tu..janji puas ati

Anonymous said...

CANTIK KABINET NIH...NI JENIS MELAMINE(TEHCNO SILVER)
kami mampu merealisasikan dapur impian anda mengikut bajet anda..sila layari
http://defiliokitchen.blogspot.com/
FAX:0361407723(INA)0173401338

ACCORIES BASKET,SPOON TRAY,PULL OUT BOTLE RACK,DISH RACK,SWINEL BASKET..FREE JER NIH HARGA BULE NEGO PROMOTION SEMPENA HUJUNG TAUN NIH

Anonymous said...

Salam Mama...

Cun la KC mama ... saiz 9'x 6'ke?