Tuesday, December 01, 2009

~ Aqilah Yang Makin Membesar ~

Salam untuk semua... dikesempatan ni rasanya masih belum terlewat untuk mama mengucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha untuk semua pembaca blog mama... mama juga nak minta maaf sebab terlalula lembap nak update blog sekarang nih.... Mama begitu kesuntukan masa... dengan Aqilah yang asyikla tido lambat bila malam... Dan bila di ofis.. mama memang tak berkesempatan langsung nak update blog... keje makin hari makin bertambah... nak buat macamana kan... So... ada yang bertanya dah lama sangat tak tengok keletah Aqilah.. mama tempekkanla jua gambar terbaru Aqilah last week.. masa birthday party cousin dia kat Bandar Baru Salak Tinggi.. gambar pun tak snap sangat.. sebab Aqilah pun masa tu dia demam sikit.. badan dedar-dedar.. mama pun kurang mood nak snap gambar..huhuhu... Apapun Aqilah sudah semakin membesar... alhamdulilah...






Akak ipar tu booking playground cam kat shoping complex tu.. sakanla bebudak main.. huhuhu...

8 comments:

nURmALa mAZLan said...

Alololo~ demam² pon sempat gak Qilah posing²
Aqilah dah sihat tak kak..

PuteriSatu said...

nur ~ alhamdulillah... dah sihat dah..

dzaiNizamAdrien said...

bile aqilah nk dpt adik..da besar da tu..ade gak member die main-main t..huhuuuu

sWeEtdARLinG said...

paling geram tengok rambut aqila... :)

PuteriSatu said...

dzai ~ insyaallah... rezeki ditangan tuhan... dah lama teringin sebenarnya.. tapi tuhla..masih belum diberi rezeki...doakan untuk akak ye...

PuteriSatu said...

sweetdarling ~ ingat nak potong..tapi sayang lak..

DYLA said...

uishhh best tul ada benda tu kat besday party..

PuteriSatu said...

dyla ~ nanti besday party inaz leh booking benda alah tuh..huhuhu...