Monday, December 28, 2009

~ Berkelah Di Bagan Lalang ~




Sebenarnya mama memang nak update gambar di Pantai Bagan Lalang dekat Gold Coast Sepang tuh... tapi tuhlah.. tak tahu kenapa photoscape kat pc kat umah ni cam tak betul sikit... weng-weng sikit.. ntah naper ntah.. lecehla mama nak edit gambar... so.. tunggulah kat ofis klu berkesempatan lehla mama edit.. n tempek kat blog.. itupun klu ada masa... kebizian yang teramatlah sekarang nih... Gambar kat atas tu adalah satu gambar yang sangat-sangat mama suka... nampak keceriaan dua beranak tuh... yerla anak ngan suami happy.. kita pun terasa kebahagiaannya... alhamdulillah.... kat mana pun bercuti... janji kita sekeluarga bahagia... itu sudah cukup untuk mama... sayang Aqilah n papa... uuummmuah!!!



6 comments:

Diarihatiku1976 said...

weh.. balik-balik bagan lalang... gi jauh skit weh.. haakass..

PuteriSatu said...

na... umah mil & fil aku kan kat situ... dah alang2 ke situ...terus ajelah...ahaks...

Oyis said...

cerianya dua beranak tu. kita jg yg x sampai2 ke bagan lalang nih aduyai.. (dari zaman ngidamkan seafood bagan lalang masa pregnant kan aisyah)

FIESYAH said...

mula2 nampak gambo tu....syah dah tenung si aqilah...comelnye...ceria die...

Pnut said...

bagan lalang..lama tak pegi sana...
boleh le ajak hubby pegi sebelum bukak sekolah, kesian anak teruna saya terperap kat umah je sepanjang cuti..

Erna said...

ceria betul anak dara ngan papa dia kan..suka betul la nengok keletah aqilah ni..nampak cerdiknya