Monday, December 28, 2009

~ Tambah Gadget Rumah Lagi ~




Vase ni dah lama sangat nak beli... tapi malas nak penuhkan rumah sewa dulu...
Sekarang dah berumah sendiri... niat itupun ditunaikan... Ingat nak cari roses untuk bunga tuh...
Tapi tak jumpa roses yang cantik... so belasah ajelah bunga tuh... ahaks....



Runner ni pun dah lama nak beli... kebetulan dah jumpa yang berkenan...rembat ajelah... Tapii....



Bila letak kat coffe table nih... cam ada yang tak kena je... huhuhu... takkan nak beli coffe table baru kot... eh tak..tak..tak... tak leh membazir... tak leh membazir... rasanya kalau coffe table tu kaler putih mesti cantik kot kan... huhuhuhu... nak kena tukarkan kaler itam jadi putihla nampaknya... emmm...

7 comments:

iNa said...

cntiknye vase tu...
kenan ina...

honeylanz said...

salam kenal.
ok gak letak bunga tu ..sbb mcm kena aja dgn vase nye..

Pnut said...

mama aqilah-english vase tu mmg cun kalau kena dengan english roses gak, bunga mama letak tu should be ok gak kalau kaler dia pink or sweet purple..

tapikan mama... vase tu sangat cun kalau mama letak lavender huiii malatopsss mama cari la lavender pink + purple, kat nilai 3 berlambak, murah-murah pulak...

dan bunga merah yg mama letak tu, leh beli pasu lain letak.. eheh alasan nak beli vase lain...

tp mmg cantek vase tu..

Zura said...

dah ade umah sndiri mmg best kan kak...nk hias umah pun dh xde sekat2...

Oyis said...

wah very the english one vase tuh. nmpknya impian mama aqilah nak jdkan rumah english style ni akan menjadi kenyataan jgk akhirnya... pelan2...

alfa juliet said...

mama aqilah memang rajin tambah gadget n hias rumah.suka tgk

hatiberbunga said...

hihi.. bunga faveret ann tu --> gerbera daisy.