Thursday, December 31, 2009

~ Mandi Pantai ~

Ini sebahagian dari gambar masa gi Pantai Bagan Lalang last week...


Suka ya amat main air...


Masa ni dok tengok anak cousin tu berenang... Aqilah pun teringin sangat dah tu nak try... tapi papa stil pegang dia lagi...


Ni dia dah nak start warming up dah ni... ahaks.. mang tak takut langsung budak ni kat air... haru tul...


Ni dia teruja tengok anak cousin tu menyelam... lagi haru...


Dah tak nak papa pegang dah...


Boleh nak berendam cenggini... tapi air kat situ pasang... so tak jernih... ahaks...
Nanti mama tempek lagi gambar... nanti klu banyak sangat gambar u all boring lak kan...


6 comments:

Erna said...

comel tol la anak dara ni..geram tengok...

eiz said...

salam..
comel nye dia..
bdak2 klu dh jmpe air mmg x ingat ape pn..
slmt thun bru..

iNa said...

bestnye mdi mnda kt pantai..

alfa juliet said...

seronoknya aqilah

ramlah said...

++INI SEBUAH MESEJ KEMASYARAKATAN++


Salam sejahtera.

Saya telah mendapat email daripada seorang kawan tentang sebuah blog baru yang bertujuan menjatuhkan maruah wanita-wanita tempatan kita yang mungkin adalah isteri, ibu, kakak dan adik kepada seseorang atau mungkin anda sendiri.


http://wanitamelayuseksi.blogspot.com


Konsepnya sama dengan blog 'pemuas nafsu' (my-steam.blogspot.com) yang kini sudah dipadamkan.Nampaknya, blog baru ini meletakkan semula gambar-gambar wanita Melayu dalam blog 'mys-steam' yang sengaja dipergunakan untuk tujuan keseronokan 'fetish' pelawat lelaki.

Blog ini sengaja mahu menghidupkan semula blog (my-steam.blogspot.com) tersebut. Mungkin oleh individu keji yang sama ataupun oleh peminat blog lama tersebut.

Dan kali ini, pemilik blog tersebut tampil lebih angkuh dan berlagak dengan memperli individu yang cuba menasihat. Pemberi-pemberi komen pula semakin berahi, ganas dan berbahasa lucah.

Di sini, kita menyeru dan menggalakkan mana-mana individu atau pihak yang berkebolehan dalam teknologi maklumat atau yang mempunyai pengaruh undang-undang supaya melakukan sebarang usaha agar blog (http://wanitamelayuseksi.blogspot.com) ini disekat, ditampan dan akhirnya dipadam.


-Rohani,Kepong, 2009-



**Sebar-sebarkan mesej ini kepada rakan-rakan anda supaya blog keji tersebut dapat diambil tindakan.

iswatie "colours of life" said...

kak puteri..kitaorg pun gi bagan lalang nih time new year hr tuh...

nanti leh la kita berpicnic together2..