Thursday, December 24, 2009

~ Masak Ikan Patin ~

Semalam cousin & family sampai dari Pahang...
Hancur diet mama...
Disebabkan ini...


Dia bawak ikan patin (sebenarnya memang mama yang pesan..huhuh sebab dah lama tak makan ikan patin)
Masak Asam Pedas Ikan Patin...


Goreng kangkung...
Pastu buat ayam masak sambal...
Goreng ikan...
Ulam Petai...
Dah tak pandang kiri kanan la dah...makan reramai...
Berebut-rebut... sedapnya.... dah lama tak makan macam ni...
Sejak berpindah... baru ni dapat makan satu family reramai cam ni...
Bestnya...
Besok pagi plan nak ke Bagan Lalang...
Bawak Aqilah main pasir... huhuuhu...


7 comments:

antalya said...

asam pedas ke asam tempoyak ni kak?
alahai teringin nye.nk kena request ngan mak nanti ni

FIESYAH said...

pagi2 cite mkn ni...alahai...terliur lah plak!...

saudah said...

sedapnya ikan patin...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

sedapnya menu2 yg akak msk tp saya tak mkn ikan patin..keli..hehe.. dtg planet mn ntah..:)

gee ryder said...

pepaleh sedapnye!

iNa said...

nmpk mcm masak tempoyak je..
nyum..nyum..sedapnye..
fav ina ni...
adeh..telan air liur ni ha..

Kak anie said...

Sedap ikan patin tu mama....feveret akak tu...