Thursday, December 24, 2009

~ Roses Mama ~

Cantik kan...????
Mama suka sangat tengok combination warna roses nih...
Memang time beli dah berputik...
So mama beli dalam 4-5 hari..dah berkembang mekar...
Sangat cantik... dan mama sangat suka tengok roses nih...



Harap roses ni akan terus kekal hidup..
dan menghasilkan kelopak yang mewangi...




Ada empat kuntum semuanya....
Sebelum ni mama tak pernah tengok roses yang ada dua warna macam ni...
Sangat cantik...
Teringin menambah koleksi tanaman roses ni lagi..
Tapi tunggulah dulu.... next month insyaallah....

10 comments:

NJ said...

salam mamaaqilah...
canteknyerrrrrrrrrr roses tu..dwi kaler plak tu..i likeeeeeeee....
suker kan tgok...ni mesti duk tenung jer la tu mama...

Tuk mama have a nice long holiday

Erna said...

salam kenal..dah selalu jengok..tapi tak pernah tinggal komen..selalu suka tengok aksi aqilah..kali ni..memang suka tengok ros ni..cantik sungguh..dwiwarna..memang tak pernah tengok lagi..bau dia ceman..wangi tak.

LiAnA said...

ehh ctklah roses tu.. jarang jumpa lak kaler camni.. biasa 1 color je kan..

kakLuna said...

nak tahan lama, baja kan...x mahal..

ibu_arifa said...

salam mamaAqilah
mmg cantik bunga nih..saya pun 1st time gak tgk bunga cam ni.unik kan..

zh-ena said...

mmg cantik la mama

CuTeMiUt78 said...

eh..eh.. nice la roses tu... eemmm baru ni nampa rose yg ada 2 color tone..

hajarus said...

betul laaa... cantik rose tu mama aqilah...

PuteriSatu said...

nj ~ ye ke kak... suka kan..cantik.. tima kasih... have a nice holiday gak tuk akak..

Erna ~ salam kenal gak.. jangan segan la nak tinggal komen...

liana ~ tuh la..mama pun baru jumpa ni ha...

luna ~ ya ke... ok..nanti mama taruk baja..hiks...

PuteriSatu said...

ibu arifa ~ tuhla pasal.. mama pun sama ...1st time beli gak...

ena ~ tuhla..mang cantik..

cute miut ~ aku pun...

hajarus ~ cantik..mang cantik...