Wednesday, February 24, 2010

Beli Bunga Kat KK Home Deco


Tolong abaikan meja mama yang ber cop-cop itu.. Aqilah dok main plastecin kat atas meja tuh... tuh yang jadi rupa itu...ahaks...

Dah lama mama idamkan roses kat KK Home Deco ni sebenarnya... sangat sweet.. dan nampak sangat real... kebetulan beli vase ri tu... bunga yang mama beli dulu cam tak berapa match... dan mama dah dapat roses yang mama idamkan hari tu... sangat sweet kan... sejuk je mata tengok...

Ada yang tak puashati tak mama buat entry ni...? Nanti ada yang mengata entry mama ntah apa-apa... Untuk pengetahuan yang tak puashati tu... ini blog saya... dan sukahati saya nak buat entry apa sekalipun... Kalau rasa ntah apa-apa... dengan penuh hormatnya... sila jangan klik blog ini lagi... mama tak pernah rasa bila mama buat entry pasal rumah... nak menunjukkan yang mama sorang ada rumah... untuk yang tak puashati itu... mama beli rumah bukan pinjam duit dia.. dan tak pernah menyusahkan dia... So..sila fikir sendiri ye..

Tak tahu kenapa lately ni mama rasa terkilan sangat dengan sesetengah sikap blogger yang tak de adab bila meninggalkan komen... plz la... kata-kata anda mempamerkan peribadi anda...ok... cuba tinggalkan komen yang membina.. komen yang memberi pendapat... bukan komen dengan kata-kata kesat atau kata-kata macam orang tidak berperibadi... harap ambik perhatian untuk orang itu ye...

15 comments:

NJ said...

salam mama..lama x jenguk sini..sekali tgok bunga cun tu la pulak..i likeeee...
bila la nak dpt g kk nilai tu..JB x der kk la..uwaaa

~aSHa~ said...

english style..i like....

Jehan Najib said...

bunga nmpk real kan... vase pon sweet jek

~♥ iella ♥~ said...

cantik...mahal ker..???

my little family said...

kat sini ponn ada yg dengki gak ke mama? ala, abaikan la depa2 yg dengki tu.. mungkin bg depa apa yg kita tulis tu xde apa sgt tp bg kita ..besar maknanya kan?

yg penting MA selalu singgah sini bc n3 kat sini walaupun jarang tinggal jejak..kiki..

zh-ena said...

tu la kan mama mmg nampak real la bunga ros tu klu mama tak bgtahu bunga ros tu palsu confirm ena ingat betul

ibu 2AZ said...

cantik!!..ermm mcm2kan..takpe lah awak..yg penting kite just share with frens..lgpun blog u yg punyer..ur words ur right kan..ignore je lah depa..

LiAnA said...

ehh.. sape yg tak suka tu ekh... i suka je pasal hiasan umah ni... teringin nk hias umah tapi budak Aqil ni jenis tak makan saman..

tunggu dia besar skit... i jelesss u boleh hias umah ctk2 huhu

::ziLla:: said...

hehhe..betul betul..ini belog saya..suka hati kite lah kan nak tulis ape...saya suke je baca cerita awak...

kirana said...

nampak freshh mcm buanga betul la

Oyis said...

baru 2,3 hari x singgah tau2 ada kes x enak plak. sabar la mama, we can't please everyone. but i like ur blog, keep on writing :)

rika said...

so beauiful

rika said...

bunganya indah seperti nyata..dihiasi dengan pot bunga yang unik

ciksu said...

hi mama...sue masuk blog mama search keyword kk home deco..hehe
actually mama,cantik sgt bunga tu..sue pun berkenan..how much yea?
mama sabar tau,jgn peduli kat depa tuh..

nuyin2u said...

mahal tak bunga tu ? sekuntum bape hinggit..