Monday, February 22, 2010

Tambah Gadget Teratak Puteri



Hari tu kan jenjalan kat Nilai 3.. terbekenan kat rak yang sangat sweet nih... kebetulan barang-barang kecik comel-comel tu... tak de tempat nak letak... so kebetulan Menteri Kewangan mama meluluskan apa yang mama minta... akhirnya jadi milik mama jugaklah rak nih.... Tak tahu mana nak letak... ntah sesuai ke tak letak kat tepi tangga ni tak tahu la mama... ahaks... mama sebenarnya bukan interior designer yang kreatif la... buntu tak tahu nak letak apa yang sesuai kat sini ke kat sinun ke...ahaks... apapun sebarang pendapat dialu-alukan... mama jenis yang sukakan pendapat... klu rasa tak betul.. mama alu-alukan untuk ditegur... kerana bila kita berbalah pendapat.. baru kita tahu kadangkala ada idea/pendapat lain yg lebih bagus... mama tak suka hipokrit... klu orang ni kata A... seme angguk A saje... walau hakikatnya... B... mama very open minded... mama bukan jenis yang cepat tersentap bila pendapat mama di canggah... cuma rasa terkilan jikalau ada komen yang menunjukkan kebodohan/kebiadaban diri si pengomen...eh sory... dah terbawak2 pulak entry emo mlm tadi... sorry...



Dah..cukup..cukup... kita citer pasal lain lah...Dan satu lagi permintaan yang diluluskan pak Menteri Kewangan kita tuh... tempat kunci nih... dah lama sebenarnya kami nak cari tempat kunci... sebab kunci pun berterabur je... so dah ada ni senangla sikit.... ok... itu aje gadjet untuk kali nih...Kat Nilai 3 benda-benda cenggini harganya memang berpatutan... sesapa yang minat tu.. silalah ke Nilai 3 nih... rembat apa yang patut...hiks...KK Home Deco yang baru bukak pun sikit punya besar... mama tak pernah jumpa KK HD yang panjang cenggitu... saje share info kat u all semua...

p/s : semalam terjah IKEA.... nak cari almari dan wardrobe Aqilah... later-later mama cerita ye...

13 comments:

Shida said...

cantik rak tu...nak gi beli jugakkk...ahaks..tapi umh shida ni takder gadget2@perabot putih..nnti nk try la..
umah akak konsep apa?
tgk pilihan akak cantik2..

Elyn said...

cantik tul collection ngan rak tu!!! teringin nak buat camtu tp tggu umah ade dulu hahahaha

aLiYaHaRiZ said...

pandai mama pilih...cantik dimata wany ni...

pasal comment org mulut tuttttt... tu kan..abaikan je laa..pada wany sepanjang yg wany dok baca blog mama ni..tak de satu pun yg menunjukkan riak..mama tulis ikhlas dari hati mama..ntahlah manusia skrg ni...

alfa juliet said...

cantik gile

aZeeMaH said...

cantikk sgt....

pssst...kak...sila abaikan jer komen2 yg tak membina tu...uhuhuhuhu

a.z.n.e.e said...

wah.. nampaknye akak mmg igt english design.. mgkn akak boleh click http://yonshomedecor.blogspot.com/ ade byk yg menarik!!

rynas said...

oklah kak..saya suka taste yang akak pilih semua ok gitu.

kirana said...

akak ..sy ada 2 bijik cawan kecik bunga gitu..nnt sy bagi akak la tambah koleksi ..bila kite jmpa nnt..nak pos takut pecah lak


sy tgh mencari tmpat kunci yg sesuai gak ni..hehe

Faina Arisya said...

kak puteri.. kalau wall tu di cat atau tampal wallpaper bunga2.. lagi cunnnnnnnnnn... makin berseri2 rak tu tau..

IbuHanna said...

wow! kak, cun sgt rak kunci & rak hiasan tu..dh namanya english sytle, mmg nice!

kat KK Deco Nilai byk eh camtu? harus terjahhh..

~Izza/IbuHanna~

kuchalana said...

cantik mama.. ada ala2 scottish sikit..

ole

NJ said...

salam mama
cantik nyer rak dan key box tu..kk deco...kenapa x buka di JB lagi...uwaaaa...dpt pg nilai 3 ni..kopak la duit menteri kewangan akak..hehehe
x kisah la mama..letak kat mane asal nice view dan kita suker..ok la tu..janji kita tgok puas..org lain..peduli ar.ekekeke

mama dah masuk henglish dah ni ek..ermm x lama lg umah berbunga2 la tu..nak refer..pg jer umah org2 yg otai henglish..kat bloglist akak ramai tu..mmg teruja nti..

ibu 2AZ said...

cantik2..biler lah nak ke nilai 3 nih..hehe