Sunday, February 21, 2010

Jangan Lihatkan Kebodohan Diri Anda!

Kenapa ada manusia yang membenci satu sama lain... kalau rasa tak suka/meluat/rasa nak muntah baca kisah saya... sila jangan klik kat blog saya dan meninggalkan mesej yang memperlihatkan kebodohan diri anda sendiri.. sekian...terima kasih...
(maaf ter-emo sikit mlm ni...)

12 comments:

eynda said...

Sabar banyak2 ye mama...memang dalam banyak2 pembaca mesti ada yg tak suka dgn kita... mama ingat je...ramai lagi yg suka baca blog mama :-)

~aSHa~ said...

nape kak wei? meke kat apa? pedulik kan..ni kan blog akak...

kak balik tloh roger ar...leh ar mengeteh dan berkenalan ke....sy duk seberang temerloh je...

ANA & ANI said...

Ala Mama.. lantak pi lah yg x suka tu.. yg suka ramai... maybe hatinya BUSUK & X CLEAN tu.... suka hatilah nak share story kita kat sapa2 pun kan... sapa suruh dia klik blog Mama & baca if xsuka.... JELES lah tu...

Diyanazman said...

mama aqilah...
saya rasa macam pernah tinggal komen kat blog ni dulu.. ntahla tak ingat... tapi saya mmg silent reader blog ni! suka sangat sebab penulisan yang ikhlas tulus dari hati!

teruskan lah tulis macam tu. dah abaikan komen2 yg tak membina...
:)
Diyana

Shida said...

naper plak ni kak??pedulik lah saper yg tak suker tu..ni blog akak,suka hati akak lah nak tulis apa kan..sapaer tak suka,jgn ler baca..
btl kata kak eynda..lebih ramai lagi yg suker baca..

rynas said...

alah kak pedulikkkk....blog sendiri kan ikut suka kitalah nak tulis apa. kalau dorang tak suka lantaklah sapa suruh bacakan. org yg tulis tu dengki sebenarnya sebab dorang tak glamer cam akak..kelass akak kan...

IDA said...

takpe kak.blog kite kan..suke ati kite nk type ape...teruskan berblog :-)ramai yg suke bace :-)

Ju@Lucky^Mummy said...

Sini pun ada lalat & langau jugak?? isk2..
sembur ridset cepat..!!
psstt pssttt..

ida said...

Sabar ya mama... apa jua cite yang mama aqilah tulis saya sangat suke bace..pedulikan mereka yang tak suke itu...


ida

nome said...

hai, ni nome silent reader yg setia baca belog u...juz fedullikan komen2 yg x bertauliah...ramai lagi yg soker baca belog u..dont wori k!

Faina Arisya said...

kak puteri..

abaikan lalat2 ni.. dulu pun saya pernah kena sekali.. esp. bab2 design2 rumah ni kan.. siap kutuk habis apa yang saya buat.. peduli apa saya.. rumah saya.. harta saya.. suka hati saya lah nak buat apa.. saya yg tengok hari2.. hehehhe..

Suhaila Mohd Nasir said...

assalamualaikum, saya baru je baca blog ni. Pasal entry ni nak respond..mmg ade kalangan org yg baca TAPI PUNYAI sifat dengki kat kite...yelah kadang2 apa yg kite paparkan utk diri dan sahabat yg suka dgn apa yg kite lakukan..namun mereka yg lain tu...DENGKI!!Abaikan aje..janji kite happy...kalau mereka mengata...biarkan..mcm mereka tu bagus sgt...

nk kawan ngan akak le..sbb akak ni creative, kunjungi ke
http://proftension-space.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...