Tuesday, March 16, 2010

Instant Chicken Chop....



Kebetulan abang kat ofis mama ada jual chicken chop instant.. satu set terdapat... 5 ketul ayam dah siap perap ngan perencah chicken chop, serbuk roti juga disediakan, sos kita justkan panaskan aje.. dan mayonis... kita just sediakan kentang goreng.. salad.. ngan apa-apalah yang u all suka...



Mama dah 2 kali beli.. memang sedap sangat... harga satu set pun tak mahal mana... RM20 sajork... yerla 5 ketoi ayam kan... memang sedap... kebetulan papa ngan Aqilah memang suka Chicken Chop sesekali goreng jek sendiri kat umah pun best gak....


Dalam gambar tak tahu naper sosnya jadi macam merah.. actually kaler kelabu-kelabu gitu... sosnya pun sedap sangat... lebih mama wat cicah kentang goreng tu je...hiks... Sesapa nak rasa.. leh contact mama ye... huhuhuhu....

7 comments:

Diarihatiku1976 said...

aku angkat tgn ni.. aku nak rasa.. bila boleh dapat????

SyaNa said...

sedap nye
dia bleh pos ke camne??

zh-ena said...

klu ena duk kat sg.buloh nie mcm maner nak order dr mama?

babyluv_ayang said...

sedapnyer....

mama | sarah | syimir said...

ooo...nak order boleh ke kak?

risanur said...

nampak menarik je...nati boleh order kat akak yea...

genny da bomb said...

sedapnyeeeee!!boleh di pos2 ke mende ni?