Tuesday, March 16, 2010

Makcik Kaya...

Makcik nih... belanja kitorang McD....
Makcik kayo.. duit tak habis-habis.. tetengah bulan orang dah kering kontang duit dia 
masih lagi tebal dalam wallet...hahahaha... Murahla rezeki ko ye kak...ahaks...
Best giler weh.. dapat makan free nih....

Pehtu...duduk-duduk makan-makan... ada staf McD ni datang konon nak wat survey... tetiba kasi coupon brekfast nih... rezeki lagi... sesapa nak coupon free sila gi McD sekarang... ahaks... asyik McD jekla... 
2 ke 3 minggu nih..

6 comments:

alfa juliet said...

sesekali makan mcd memang sedap tau..kenalak dgn aiskrim dia..haih meleleh

Delima said...

akak.. saya nak mekdi jugakkkkkk..... nyumm nyummm sedapnyaaaaa

J@J@ / Bini The Rock said...

wahhhh!!

ni yg bekobar2 nak mkn McD nih....

aim lebinit!

Diarihatiku1976 said...

makan free memang sedappp.. tak sabar nak tunggu 25hb.. ada makan free pizza lagi kan...

Oyis said...

yum sedapnya McD. mmg dah termasuk dlm list 'what to in when i board off the plane in msia' dah ni hehehehe... x sabau!

mama | sarah | syimir said...

oooo plg best & terasa lebih sedap bila ada yg tukang bayar...nyum nyummm