Saturday, March 20, 2010

KEMBALI KE TEMPLATE 3 KOLUM

Mama buat keputusan untuk kembali ke template 3 kolum...Setelah seminggu mencuba template 2 kolum...Rasa kurang meriah... dan kurang ceria.. dengan template 2 kolum...Mama rasa blog mama terlalu simple... Dan hari ni mama buat keputusan... Tukar balik kepada template 3 kolum...Punyalah berjela bismillah nak study koding ni tadi..Tapi alhamdulillah... segala urusan dipermudahkan...Dengan sekali lalu tukar koding...terus menjadi... Mungkin pengalaman lalu mengajar mama....

Tapi apapun... tutorial dari Ceeramoon menjadi panduan...Kalau u all di luar sana... ada niat nak tukar template 3 kolum ni... Mama suggest ikut step by step tutorial dari blog Ceeramoon ni...Insyallah confirm berjaya... Sangat senang dan mudah...Mama rasa... untuk tahun ni mama kekal dengan template yang ada ni lah kot...Cuma mama try makeover balik gadjet-gadjet kat kiri kanan tu je...Harap pembaca blog mama puashati...

3 comments:

rynas said...

ahhh betul kak masa 2 column dulu rasa cam lain jer. dh dah kembali ke asal barulah akak punya hehhehhe

Ieza said...

memang cantik 3 colum ni tapi klau kt laptop ieza nk kena tarik kanan kiri..sbb laptop kecil..tu yg ieza pakai 2 colum jer x tukar2

alfa juliet said...

tak kisahlah mama 3 ke 2..asalkan masih berblog..teruskan ya..haha