Thursday, March 11, 2010

Nak Beli Jeans Terbeli Lain Plak..Huhuhu..

Ini adalah cerita kelakar ye...

Hajat dihati.. nak beli jeans... rasa dah lama sangat tak beli jeans... last week Jumaat pergi dengan makcik nih ke Tesco masuk V-One kat sana.. dah sudah jatuh cinta sama itu jeans... last-last tak de pulak size... nampak sangat mama ni terlebih size kan.. tapi tak per... terlebih size pun bergaya tetap bergaya...kan.. takkan dah terlebih size nak selebet je kan...hiks... dah tak de size kat sana.. hari ni try g V-One kat Maju Junction pulak dengan makcik tu...ngan makcik ni.... size ada... seme size n cuting jeans we all try.. dah riuh rendah la V-One 2nd floor tu... hahah.. memang kelakar... maybe budak salegirl tu pun agaknya kata... hish gemuk betul akak-akak nih... seme jeans dia nak try.. sory dik... kejap mama nak size ni... jap makcik tu nak size tu.. jap nak size ni... jap makcik ni pulak nak size tuh.. hahaha... sukahati lerrrr...

Last-last kan... mama dah berkenan dah dengan satu jeans ni size pun dah ngam-ngam soi... confirm.. kononnya... alih-alih macam teringin nak try slack pulak... terpandang slack maternity... pegang kain dia.. wah.. sangat comfy la... sangat lembut.. dan sangat sejuk.. harus cuba kan.. alang-alang orang kata... mama pun try... wah.. sangat best... dan yang penting sangat cantik.. dan menampakkan kaki mama sangat kurus.... huhhuhuu.. adeeh sudah jatuh cinta sama itu slack... makcik2 dua orang tu pun terpengaruh sama... semua pakat try.. memang sangat cantik looorrrr....

`Diiiiikkk... 3 lai... size sama ye dik'....hahahahaha....


Maternity slack jek kot yang layan untuk kitorang yang berbadan gempal ni ke.. huhuhu... eh tak la... semua tu persediaan masa depan kan... harus bersedia dari segi mental dan fizikal dan juga dari segi material jugakkan... huhuhuhuh....


Ambik ha.. satu sorang jinjing beg...


Ni makcik sorang lagi nih....


Ni mama la ni... huhuhuhu...
Lawak...lawak... yang coklat tu pun cantik kan...
Tapi dah tengah sesak-sesak tunggu gaji ni...
pendamkan ajelah dulu ye kawan-kawan...
Bawak bertenang.. tunggu 25 Mac ye... sabar...sabar....

7 comments:

zh-ena said...

wah shopping sakan mama
takper nie mama boleh teruskan diet semula

cha yok cha yok

Oyis said...

teringin kt member yg suka pki maternity jeans even bkn masa mengandung. dia kata comfortable, pastu kalo mkn byk, seluar tu stretchable! (bahaya sket la ni, kang susah nak tau bila nak stop mkn, tp asal selesa, sudah!) :)

Chik Na said...

seronoknya shopping ramai-ramai

NJ said...

salam mama
nasib baik nak beli jeans terbeli lain tu seluar slack..kalau tertiba terbeli Habib Jewel ke pulak kan..aduhhh...terlebih sudah bajet..hehe

gee ryder said...

slack maternity pun ok kak..org xtau pun..tp skg org dh xtau la wakaka

aNIe said...

hahaha...semua dah borong kat V-one...ada tinggalkan untuk akak tak?

Delima said...

wah udah beli maternity slack tu harus perut ada isi tu kak... saya doa kan yer.. amin amin...