Wednesday, March 10, 2010

Nuffnang Dah Cash Out...



Sudah cash out sudah....
Tengok amaun sudah zeroo...
Sedihla plak...
Pendapatan tak seberapa....
Setahun menunggu... Taklah banyak sampai beribu...
Tapi alhamdulillah...
Mama respect pada yang boleh collect amaun beribu-ribu...
Sebab mama pun bukanlah pemblog tegar...
Sekadar hobi dan minat....
Ada.. alhamdulillah...
Tak de pun alhamdulillah...
Rezeki memasing...kan...
Apapun... terima kasih Nufnang.. kerana wujudnya anda...
Kami sebagai peminat blog.. mendapat habuan disamping
melunaskan hobi dan minat....

Dalam tak kisah tu.. harap gak lepas ni Nufnang leh kasi iklan lebih sikit... ahaks...

10 comments:

aNIe said...

Sama pulak entry kita ari ni mama...hehehe...

Akak pun dpt tak banyak...tapi seronok...sebab sambil2 blogging dpt jugak duit...kan? Saper nak bagi...Nuffnang aje lah...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...dah cash out lagi yer mama aqilah...bestnyer
zana nyer belum cash out lagi...amount gak banyak..hu hu hu

tu arr...syok jer tengok org lain dpt ribu2 kan....

sWeEtDaRLinG said...

better than nothing kan...? at least dapat gak buat kenangan penat lelah membebel kat blog ni...
sweetdarling79.com

alfa juliet said...

bestlah dpt duit...

ibu 2AZ said...

ina pun baru je dpt..tp taklah bnyk pun..suke2 je kan..hehe

joegrimjow said...

cam nak cash out jugak
xelok tgu lama2

JIVEBUMZ said...

bestnya dapat duit nuff
saya ada jugak cket2 tp malas nak cash out g lah nti nak kumpul balik lambattt plak hihi

a.z.n.e.e said...

heheh..
sy dh lm x cek nuffnang.. huhuhu...

akuzle said...

salam komen....

oooo, amek masa sethn eks? hmmm... anywy, taniah!! buat bli aper? ehehehe

Ibu_Niyaz said...

salam
cam na nak wat yang nuffnang ni