Wednesday, March 10, 2010

Redem Sudah



Ramai kot yang collect stem giant ni kot...
Disebabkan kat Nilai ni cuma ada supermarket Giant...
Nak.. tak nak.. bila dah terdesak tuh... ke Giant jugak kami...
Sebab memang dah tak de choice kan...
Apapun... dah alang-alang bila berbelanja rm20 dapat sekeping stem..
selalu we all berbelanja pun paling sikit pun RM100...
dan paling banyak pun RM300...

So... kumpul2 stem... dapatlah 90 keping stem...
dan dapatla barang seperti di atas...

Bolehla.... dari tak dapat apa2 kan.....
Bila la projek Tesco tu nak siap ek... kalau betullah Tesco..
Punya doa siang malam ni supaya betul2 la Tesco projek tuh...
Huhuhuhuh....


4 comments:

yantz-yeem said...

ha...akk dah redeem eks...kita nya kupon kasik je kat mmbr opis nie...hahaha...asyik pi giant setem tu campk je merata2 x sempat nak mengumpul...amboi akk nie hantu kek yo....sekali 2 tu..sib baik date lain2...pe2 pon nak wish happy belated besday pada akak n abg...smuga bahagia sokmo deh!!cpt2 bagi aqilah adik plaks...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akak..

amboi akk dah redeem erk..saya sm jer cam yantz-yeem..kupon kasi kat mmbr ofis jer sbb x slalu pun shopping kat Giant..hehe..

nuraarin-life said...

Semalam baru teringat nak pergi redeem, nasib baik sempat lagi, tapi barang2 nya dah habis, kena tunggu panggilan dari giant

Rasa mcm tempah perabot besar2 jer, sampai kena tunggu panggilan

imz said...

haaa..SAYA PON DH REDEEM...TP YG SAIZ 20CM JELA...TAK SELALU BELANJA KT SANA