Friday, May 28, 2010

Nak Buat Mee Kari....

Jap gi nak siap2 gi beli barang...
Nak buat mee kari...
Sekian....

p/s : Hahahah.. tak tahu apa motif tetiba update blog dengan beberapa patah perkataan sahaja..

4 comments:

Delima said...

nti dh siap saya dtg yea.. saya nk tapau 3 mangkuk.. hahahahaha

Anonymous said...

hahhaa...takpe kak, sekurangnya tak hampa bila sy klik blog akak, ada n3 baru...hihihi..kak, jgn lupa tepek gambar mi kari. kalau tak keberatan ngn resipinya sekali...tq kak

Anonymous said...

hhahah..sekurangnya tak hampa saya klik blog akak, ada jugak n3 baru wlu ringkas. kak, jgn lupa tepek pic mi kari tu nanti....klu boleh ngn resipinya sekali....ngan gambar aqilah tomey sdg makan mi kari mama...hahhaa...byk songeh betol sy ni...tq kak

Ibu_Khalish said...

Mengidam mee kari ye, mama?Harap tak terlewat ucapkan tahniah buat mama n family. Welcome to da club ha...(kelab ibu ngandungs). Saya dah ngidam mee kari hari tu, tapikan kalau masuk kerisik lagi ummmphh tau.