Wednesday, June 09, 2010

2 Hari MC.... lalalala....

Semalam petang... ke klinik.. sebab badan memang tak larat sungguh... kadang2 ada masa macam menggigil-gigil... mama pun memang dah lamaaaaaa sangat nak tanya doktor... kenapa jadi cenggini... kot gula terlebih ke... atau kenapa.... Mama gi Klinik Hana dekat depan Acacia Park ni je... doktor nama Ihsan... sangat baik.. dan sangat hensem.. dan juga sangat peramah... so segala kemusykilan mama dah terungkai sudah... dia kata... selalu kalau menggigil badan nih... kekurangan gula dalam darah... hahaha... bukan terlebih.. kalau terlebih selalu pening-pening dan pitam.. atau kerap buang air... selalu dahaga.. ha itu simptom kencing manis... tapi nak lebih tepat kena test darah... klu setakat menggigil tu selalunya kurang gula... ha pulak dah... so prung prang prung prang... sembang ngan doktor nih... last-last doktor bagi dua hari mc... semalam dan hari ni... suruh rehat... best... best... so dengan ini.. hari ini juga mama berada di rumah... syoorga... syorrrga.... yang paling gembiran dah tentulah my little princess sorang ni...huhuhu....so.. korang semua... selamat bekerja ye...

2 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

Jaga diri baik2 mama..
Rehat ya..
Jangan wat keje berat2 tau..

Aleeya said...

take care kak...