Tuesday, June 15, 2010

Laptop Aqilah...



Actually laptop ni Aqilah dapat masa birthday dia hari tu... member ofis mama yang hadiahkan... tapi tuhla kan bebudak... dia still gak nak mengaco kat pc mama nih... tapi leka gak dalam 10 minit.. pehtu dia datang kaco la balik... Bagus laptop ni macam-macam boleh belajo.. siap ada mouse seme bagai... memang macam laptop betul sekali pandang...


7 comments:

@yue said...

tantek la laptop qilah..cam real je..
functionnya apa mama?

Zaidah said...

yer lah macam lap top betul...cantik..

~ ReD ~ said...

bestnya,,,hehe..nak gak la belikan 1 untuk baby kat umah tu

dia pun suka mengacau laptop saya gaks:D

emy/mamasuri said...

tomei nyer tgk aqilah ngan laptop nyer...
hehehe...

Oyis said...

a ah la... mula2 tgk mmg ingat laptop betul, sbb slalunya kalo laptop mainan ni warna dia colourful, yg ni elok plak kaler grey mcm yg betul2 punya hihi..

ann @ hatiberbunga said...

bestnya ada laptop sendiri. cantik lak tu! hihi..

Mommy Lily said...

saya pun teringin nak belikan laptop macam tu utk lily. berapa reganya agak2nya ye kak