Thursday, July 29, 2010

Macam Tak Nak Raya Pulak...

Tadi petang... Jiran Mama FAINA datang untuk tempah baju raya Fateh dengan Atok Aqilah... masa ni baru terfikir... eh.. we all sekeluarga tak buat apa preparation pun untuk raya ni.. huhuhu... macam tak nak raya pulak... tapi rasanya baju mama ngan baju Aqilah.. tak de masalah... Atok Aqilah confirm akan jahitkan untuk kami.. tapi untuk papa dah haruslah kena gi beli siap jek... huhuhu.. mama tak tahu nak buat baju apa... baju kurung entah muat ke tak lagi untuk raya ni... sekarang pun macam dah nampak perut ni... tapi kalau nak buat baju pregnant pun... macam awal sangat lagi... emm... kena fikirkan dulu la...tapi raya kali ni kena jimat cermat sebenarnya... tak lama nak terima orang baru kan... tak leh berbelanja berlebihan.. emm nak fikir nak buat baju apa untuk raya ni... hish... masa Aqilah dulu.. masa raya baru 3-4 bulan... kali ni.. dah tentu 5-6 bulan.. emm... kena tengok dulu camana.... emm...

5 comments:

Zaidah said...

buat baju kurung...at least lepas deliver bleh pakai lagi...

Zaidah said...

buat baju kurung...at least lepas deliver bleh pakai lagi...

MRS. K said...

beli jubah jangak kak! hehehe

Rizziela said...

saya pun x buat lagi baju raya..kena beli yg dah siap dah

Faina Arisya said...

alah kak.. dok kalut2 jaga Fateh sambil tengok citer melayu tu lupa pulaks nak bagi deposit.. hehehhe.. nanti sms yer brapa nak kena bayar..