Monday, July 05, 2010

Terima Kasih Kalian Semua...

Mama nak ucapkan terima kasih pada semua yang tinggalkan komen kat entry2 sebelum nih... begitu juga yang sangat ambil berat bertanya melalu sms tentang keadaan Aqilah... terima kasih banyak-banyak... walaupun kita jauh dimata tapi begitu dekat di hati.. begitu mengambil berat.. kadang-kadang yang dekat di mata pun tak begitu mengambil berat macam kalian semua.. Mama begitu terhutang budi pada jiran mama Shahrul dan Fiza... yang sanggup datang malam-malam nak tolong bagi aqilah makan ubat... terima kasih banyak-banyak.. terima kasih juga pada jiran mama Yunie... yang sudi datang menjengok keadaan Aqilah... dan terima kasih jiran-jiran yang sudi bertanya kabar.. juga pada kawan-kawab blog... dan kawan-kawan ofis... baru mama tahu.. mama tidak sendiri menghadapi dugaan ini... terima kasih kalian.. bila dalam keadaan macam ni.. baru kita tahu.. yang mana kawan... dan yang mana tidak... sekarang baru mama sedar... tidak semua kawan-kawan yang sudi bersama kita di tika kita susah... tapi yang pasti masih ramai yang mengambil berat dan bertanya khabar... alhamdulillah...

8 comments:

QasehAiris said...

same-same...^_^ saye juge ibu jd saye faham kesedihan mama...dun worry. ramai yang same2 nak berkongsi suke duke mama...hati ibu pasti tersentuh x kire gembira @ sedih bile bace kisah anak2...cerita Aqilah juge mungkin blh sy jadikan panduan klu terjadi pd org terdekat dgn sy...Nauzubillah...

alfa juliet said...

gegata kalau serang org besar pun tak tahan,apatah lagi budak kecik...cara tradisional sapukan air garam..tu pun ok gak,,,takpe len kali kalau sesapa kena, cuba applykan

mummy_ayu said...

ala siannya qilah...apa pn sykur aqilah dah makin ok..and hope tak jadi lagi..

Diarihatiku1976 said...

ada.. ko jer tak perasan ekkk... yg penting anak ko dah sihat kembali

MRS. K said...

kay baru 1st time dengar perkataan 'gegata' tu kak! huhu.. harap aqilah cepat sembuh! takmau sakit² dah..

honey& myra co. said...

alhamdulilah aqilah dh semakin pulih :)

mamyharraz said...

ohh mama..sy faham situasi mama..terasa sy yg mengalami..tiba2jadi panik memikirkan nak yg terbaik utk anak..supaya tak nak hadapi benda2 mcmni..

doakan aqilah sembuh :)

SUZIE APAI said...

tumpang simpati...sabar2 dgn ujian Illahi