Wednesday, August 11, 2010

Sandle Mama...



Sejak dah masuk 2rd trimester ni.. kaki dah kurang selesa.. kena beli sandle yang lebih comfy... nak jimat.. beli jekla Bata... bolehla tahan... murah je.. beli kat Tesco Semenyih.. Tapi bila gi ofis.. cam tak lawa pulak.. takat berjalan okla kot... nak kena beli sepasang lagi nih... tunggu la dekat nak raya nanti.. sekali untuk raya... hiks...

p/s : hish.. apasal lah entry mama semua citer pendek dan ringkas ye.. tak dak idea... pastu sebab nak cepat... sekarang tak leh nak hadap pc lama sikit... sakit pinggang looo... kat ofis memang malas nak bukak blog.. nanti ada orang skodeng kata mama tak de keje... stresssss.... so... harap belas ehsan auto publish dari rumah je... itu pun kadang2 bila malam Aqilah tido.. mama pun ke laut... huhuhuh...

2 comments:

makcikpc said...

Saya pun suka sandle BATA ni...design cantik-cantik,dah tak pakai dah high heel..malas..pakai sandle bata je ke ofis skrg ni.

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

xbeli pun lg sandal tuk maternity neh...pakai apa yg ada.tp, highheel dah sorok dlm lemari..hehe
xde yg berkenan lg la, tp bile jupe yg berkenan mahai pulak..ehehe