Wednesday, August 25, 2010

Sweater Pink Dari Mamil Gold...


Cantik tak sweater pink Aqilah? Tima kasih Mamil Gold..... bagi sweater free...masa ni Aqilah sebok suruh mama ambik gambar dia ngan meow-meow comot dia tuh...



Rasanya promosi ni dah beberapa bulan dah... dan Aqilah dah collect hampir 9 helai sweater nih... dah tak tahu nak buat apa... ingat nak kasi kat kawan-kawan Aqilah kat depan ngan sebelah rumah... sebab dah banyak... biar diorang pakai baju sama... huhuhu..sebab kaler sama... dan kaler yang ada pun tak banyak pilihan.. pink... kuning.. grey.. tu je pun yang selalu dapat... cuma nak dapatkan size besar sikit tu susah... sebab selalu sold... ingat 6 helai nak bagi anak jiran... 3 helai cukupla untuk Aqilah...

14 comments:

Ogy said...

sweet sgt le .... :)

LayarLara said...

bagilah kat aku sehelai wehh... hehehheheheheh

Mama Balqis said...

bestnya aqilah dapat sweater.....

@yue said...

berbaloi gak kak kan bli susu tu ada gk dpt something free...:)

DYLA said...

alahai sweetnya.. tapi inas dah tak minum mamil lagi =(

aZeeMaH said...

bleh mintak sehelai utk mu'az nih...hahahhaha..

salam kak...sehat ker?

mummy_ayu said...

comel tu..nak jugak la..tapi iris tak minum susu ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waa, beshla.. free, 7 psg dh tu..
tp my alya x minum la susu tu..

Lulu caldina said...

CUTEnya dia.....

eiNa said...

ahaks.. aira pun dh ade 7helai.. tetiap bulan beli susu mamil tuh.. dh bg kt kazen dia 3 lai..

ann @ hatiberbunga said...

ayra nk selai, bleh?

err.. tp saiz confirm x sama. hehe..

tp mmg nice la qilah pakai tu..

makcikpc said...

Cute aqilah dgn sweater tu

Lelord said...

wah bestnya...ok ke susu tu..najlaa sblm ni gunaneslac gold,pastu kat doha ni mana ade susu tu..skang bg dia promise gold..senang sket kat mesia pun ade kan

my little family said...

cantiknya..tp syg sbb Anis dah xminum susu tu... klu tak leh pakai baju sama. kaler pink tu...:-)