Wednesday, October 13, 2010

Baju Pertama Untuk Adik Aqilah...



Percaya tak.. kalau mama kata.. mama tak beli satu apa pun barang lagi untuk Adik Aqilah... gegegege... actually.. masa Aqilah dulu pun macam tuh... start 7 bulan baru beli itu ini... kali ni pun cam tu gak... dah nak masuk 7 bulan ni.. inilah baju pertama untuk Adik Aqilah... lagipun.. baju-baju Aqilah dulu pun masih ada yang elok lagi... so mama just tambah-tambah mana-mana yang perlu... dapat dalam 5-6 helai cukupla... dan yang penting mama dah plan nak beli mittens n booties.. yang Aqilah dulu... dah tak tahu mana peginye...
Baby Gap Romper ni mama beli dari Butik Ini
Tengok kat facebook sangat cantik... Terima kasih Illa Abdul Razak...

8 comments:

Habibb said...

cantik.. kite suke kaler hijau

-iLLa- said...

bertuahnya saya...pembelian mama aqilah rupenya "baju pertama utk adik"...napa laa x tau ms itu...apa pun tq yer kak..

Wina Momma Kira said...

comel la romper tue...

samalah kite kak..wina pun bru je beli baju pertama utk baby S..online jugak hehehee

ingat nk update kt blog besok..

sweetdarling said...

Salam Tuan Umah,

Pemberitahuan, saya dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com.. anda dijemput, silalah berkunjung

imz said...

dh tau jantina ok ler...im tinggal baju2 dgn ubt-ubtan lepas pantang je tak bli g...

antalya said...

kak..beli baby tight sekali.kasik tutup peha cumel adik aqilah nanti

Ibu to AqiF n ImraN said...

wahhh kak...i guess its a boy kan?...tahniah :)

IDA said...

boy ye kak ?moga selamat semuanya nanti ye :-)