Friday, October 01, 2010

Malas Nak Update...

~ Malas sungguh nak update blog...
~ Last week gi cek up... hari ni lak kena minum air gula untuk cek diabetis... ayarkk.. memang azab sengsara tol.. habis tu dah pregnant umur 35 padan muka kena minum air gula.. sebelum ambik darah.. pehtu ambik darah lagi... eiii.. layankan ajelah...
~ Ingat hari ni nak mc... tapi fikirkan ada jamuan raya kat ofis.. gagah gak lah gi ofis gak..
~ Sampai2 ofis... jamuan dah start.. terus belasah nasi tomato... memang lapar kebulur.. kul 10 malam sampai kul 11 pagi baru dapat makan.. mahu tak mengelupur.. ahaks...
~ Semalam jem melekat kat KL.. menangis dalam keta.. suruh papa datang.. hahahaha.. kelakar... sampaikan jiran Faina nak datang beraya.. mama masih kat KL.. huhuhu.. nasib baik sampai umah kul 8 sempatlah papa gi beli sate untuk jamu Faina.. maafkan akak kelam kabut sikit semalam ye.. hiks...
~ Aqilah tido.. mama pun ngantok.. so.. mama masuk tido dululah ye... kui-kui-kui.. kot-kot esok ada mood nak update blog kan... esok macam nak turun KL.. banyak jemputan open house... tapi cam boring sebab papa kerja... so.. duduk rumah jeklah gamaknya.. emmm...

2 comments:

whizatie said...

Akak, kita pun smlm kena amik darah..tp lepas minum air gula jer...nyaris2 muntah balik air gula tue...then alhamdulillah result normal..risau jugak sbb keturunan mak ayah mmg ada kencing manis..

alfa juliet said...

update je mana yg dan mama