Tuesday, November 02, 2010

Tambahan Romper Untuk Adik Kak Qilah...


Tadi kejap ada member dok bawak baju-baju budak...
Belek punya belek... berkenan plak 2 lai romper nih...
Cute... bolehlah buat tambahan baju Adik `AN'...
Mama pun dah masuk 30 weeks...
Dah boleh beli sikit-sikit baju baby `AN'....
Last week gi beli barang kat Tesco..
Dah rembat 2 helai romper gak... ngan 2 pasang mitten & boties...
Nanti tambah pelan-pelan la plak..
Tak tahu kenapa.. kali ni macam berminat ngan romper plak..
Nampak cute je...
Plan nak beli dalam 4-5 pasang... baju n seluar lengan panjang pulak...
Dan juga mitten & boties dalam 4-5 pasang...
Cukupla... sebab baju n seluar lengan panjang Aqilah dulu pun..
Ada 5-6 pasang yang masih elok lagi....
Beli mana yang betul betul perlu ajela...

4 comments:

shiemz said...

aku pun x tau nie camne... mau gayanya kena beli banyak jugak... abju2 hadzeq yg dulu dah kekuningan... sian adik dier pakai baju dah kuning².. ahiks

Wina Momma Kira said...

comeinya romper tu kak

wina pun sama..kali nie lebih berminat ngan romper, mungkin sebab dh tau baby boy kot..yalah, xkan nak beli dress pulak kan? hihihi

akak dh start shopping? wina hujung bulan nie bru start, tggu gaji huhuhuuu

Che Ta said...

saya beli mothercare masa sale dulu.. mmg berbaloi.. nmpk je mahai sebab dia dia jual in packs kan, tp kira balik selai jatuh dlm belas2 je.. compared to KIKO, COro semua tu pun satu dan 20++!

imz said...

im pun dh hampir 80% siap....baju complete dh...cuma ubt-ubtan utk mamanya lepas pantang je tak bli lagi...