Thursday, February 03, 2011

Gambar Terbaru Aqil Naufal Genap 40 hari...

Muka budak seketoi nih...hiks..

Actually ni gambar Aqil Naufal yang ke-40 hari... dah memacam ragam dah budak ni sekarang... 
Sekarang ni kalau dapat update blog sepatah dua kata tuh dah kira bertuah sungguh dah... budak ni sekarang dah memang tak nak tinggal sensorang.. nak berkepit sepanjang hari... masak..masak... malam pun susah nak tidokan dia... nak berdukung.. nak berdodoi bagai... kalau menjerit mengalahkan kena cubit kena dera ngan mak bapak... hish..hish...
Hahahha.. baru satu paragraph Aqilah dah jerit.. mama..mama. itu belum adik dia jerit  tuh... huhuhuhu.. memang semua perkara yang mama buat seme kene cepat... tak leh nak termenung  bagai... huhuhuu... menguji ketabahan betul beranak dua ni... ceeh.. ngalahkan orang beranak 8 kan... orang beranak 8 pun relek jek ye tak.. gegegege...

Jamu lah mata dengan gambar budak yang dah pandai tersengih kat atas tuh... kalau nak mandikan dia.. dah boleh tahan berat dia... dah seketoi dah... hahahaha...


5 comments:

ana-kirana said...

sebijik muka akak dia...
senyum dlm lena tu hihii mimpi apa la tu

ann @ hatiberbunga said...

hakikat cabaran beranak dua. hehe..

budak seketoi tu dah makin bOlat! ;)

ikan emas said...

eee....

cute...

macam dah pandai cakap aje..

cuti 90 hari?

CtiE zAr said...

alahai comelnye tersenyum dlm tido..

story of my life said...

hi..saya ada tag mama aqilah utk contest..cuba yek..