Thursday, July 21, 2011

PRE ORDER - ZARA DRESS RAYA

JOM BELI UNTUK ANAK-ANAK DARA
BOLEH PAKAI DI HARI RAYA....
POSTAGE HANYA RM5 WALAU PUN LEBIH DARI SEHELAI DRESS...

SDR - 01
SARA DRESS RAYA
PRE ORDER - ETA AUGUST
** BOOKING - DEPOSIT RM15
PRICE : RM50
POSTAGE : RM5 (PROMOSI RAYA)
Size :
1Y -
2Y -
3Y -
4Y - BOOKED
 SDR - 02
SARA DRESS RAYA
PRE ORDER - ETA AUGUST
** BOOKING - DEPOSIT RM15
PRICE : RM50
POSTAGE : RM5 (PROMOSI RAYA)
Size :
1Y -
2Y - BOOKED
3Y -
4Y -
 SDR - 03
SARA DRESS RAYA
PRE ORDER - ETA AUGUST
** BOOKING - DEPOSIT RM15
PRICE : RM50
POSTAGE : RM5 (PROMOSI RAYA)
Size :
1Y - BOOKED
2Y - BOOKED
3Y -
4Y -
 SDR - 04
SARA DRESS RAYA
PRE ORDER - ETA AUGUST
** BOOKING - DEPOSIT RM15
PRICE : RM50
POSTAGE : RM5 (PROMOSI RAYA)
Size :
1Y -
2Y - BOOKED
3Y -
4Y -
SDR - 05
SARA DRESS RAYA
PRE ORDER - ETA AUGUST
** BOOKING - DEPOSIT RM15
PRICE : RM50
POSTAGE : RM5 (PROMOSI RAYA)
Size :
1Y -
2Y - BOOKED
3Y -
4Y -

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

cantiknya kaler pink hitam tu...comel...

Luv said...

cantik2 baju baby girl nie..

harap2 dpt baby girl leh la men shopingkan dr

jom la jenguk blog br sy

http://suteracintaku.blogspot.com/

aimaniman said...

cantik aaa sdr 3.. kalu nak booking sz 1 dan sz 4 dapat discount tak.. sbb baby mama raya ni dah 10 bln boleh kot pakai sepasang ngan kakak iman, sz 4

Puteri Satu said...

cik mot _ jom rembat...

Puteri Satu said...

luv - rembat selai dua tuk raya....

Puteri Satu said...

aimaniman - confirm nak ke...bitau akak...sebab setiap design akak cuma ada satu size je setiap satu... kena bitau akak cepat ye.... diskaunnya cuma klu beli lebih dari satu pun akak stil charge postage hanya rm5 saje.... mesti cantik adik beradik pakai sedondon di hari raya kan...

HappyIrfa said...

cantiknya dress

aimaniman said...

sdr04 aaa akak nak sz 1 dan sz 4 confirm nieh tlg emel kalu ada nak bank in..
aliza_azis@yahoo.com

Elin said...

akak..ape nama blog baju2 akak? Sy macam nk tukar design bleh..polka dot tu cam gerammmm jer.