Thursday, October 06, 2011

Tak Lama Lagi Mahu Pindah Daaa.....

Sebelum pindah ke Putrajaya.. Saya mahu setlekan semua kerja-kerja saya... lalalalaala.....
excited nak pindah nih... godby KL... godby traffic jem in KL..
(Kat bawah ni bukan gambar hari ni ye... )
Motip??? happy2kan diri...


Note: Ntah naper nak update fb tak lepas.. server kat ofis ni lembap kot.... huhhu...

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

ishh, tak lama lagi leh meronggeng la kita...hahaha

aNIe said...

Puteri... kalau akak lah...memang tak tahan dok KL tu... jem aje...boleh jadi mengong akak...hehehe

~ yus ~ said...

kak puteri....

sweet sangat akak dalam gambar ni. Muka bersih je...ayu gitu. Betul ni..suka yus tengok!

Delima said...

makin cun ah ahkak kita ni...

Delima said...

ni yg aku jeles ni mot nk meronggeng dgn kak pu3.. aku nk join gakkkk.... huhuhu