Tuesday, February 28, 2012

MAMIL GOLD STEP 3 NAUFAL DAH SAMPAI :)

Naufal dah setahun lebih...
So.. dah boleh tukar Mamil Gold Step 3...
Harga pun murah dari Step 2...
Kat pasaran 600 gram = RM38 berbanding Step 2 600gram = RM52
Tapi berganda syukur sebab jiran tolong belikan fresh dari kilang Dumex :)

Macam biasa.. dua beradik ni.. apa saje...
klu tak berebut.. bukan budak dua beradik ni la...
klu tak berebut... bukan Aqil Naufal ngan Aqilah Najla lah namanya...
Dan-dan si kakak nak minum susu si adik... bila buat.. pandai plak kata..tak sedap.. padahal masa kecik dulu..susu itulah yang awak minum... hahahah...

Note : Minta maaf pada yang bertanya untuk dapatkan contact nombor jiran saya untuk dapatkan jugak stok susu dari dia.. sebab jiran saya ni ada kuota dia sendiri... dia cuma boleh beli 2 kotak besar saje susu untuk sebulan.. satu kotak susu Dugro untuk anak dia, and satu kotak lagilah untuk kitorang, ini pun kitorang share dengan sorang lagi jiran kami, so dapatlah 6 kotak sorang.. sebab satu kotak besar terdapat 12 kotak 600 gram mamil gold.

1 comment:

Azhariah Zuber said...

hehe semua org nak harga murah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...