Wednesday, July 18, 2012

Malam Ini - Ameera - Last Episod

Saya memang follow citer ni dari episod pertama...
Cerita yang sangat mendebarkan...dan penuh `kegeraman' hahaha...
Sapa tengok citer ni dari episod pertama mesti akan follow sampai habis..
Sebab citer dia sangat best.. lain dari citer lain...
Yang dok bercinta.. berpisah.. berpisah.. bercinta..
Oh saya dah tak berapa suka citer-citer yang sebegitu...
Hahahaha.. ada orang kesahkan ko suka ke tak suka..
Kih kih kih kih.. itu selera sayalah...kan... 
So citer Ameera ni lainla sikit jalan citer dia...






Dan malam ni episod terakhir...
Episod malam tadi.. si Zila tu dah semakin melampau..
Tergamak dia menghina Ameera... padahal satu ketika dulu...
Si Ameera tuhlah yang selamatkan maruah dan nyawa dia...
Tapi puashati sebab dapat penampo dua das dari Ameera...
Tapi.. lepas dapat penampo boleh plak dia g tolak Ameera kat tangga..
Memang dasar tak tahu diuntung betullah...
Overkan saya tengok citer nih...
Memang sesapa yang tengok citer ni.. mesti akan over.. 
Yerlah dah ko selamatkan dia... tolong dia...
Alih-alih boleh plak dia tikam ko dari belakangkan...
Memangla sakit hati tengok.. sakit hati tapi nak tengok gak...ngeee....
So kita tunggu malam ni apa akan jadi...
Selalu mesti happy ending kotkan... 
Untuk semua.. selamat menonton Ameera last episod malam ni
:)

5 comments:

Anonymous said...

btul3..suke tgok syamsul yusof dlm cite ni..nmpak cam mtang ckit..kn?3..(^_^)v
>shafa<

emma said...

padan muke zila tu kena pnampar ngn ameera smlm.

xsabar nk tunggu last episod mlm ni..

Ibu Khalish n Ilhan said...

Saya pun follow citer ni kak.
kdg2 over meroyan tgk perangai meroyan si zila tu.
scene plg comel bila ameera main dagu amir. kikiki
sakit hati tgk watak mentua dia.
msti mati zila tu kena bunuh dgn gangster tu. ishh..cerita best msti mcm cepat je hbs. cuba kalau tak best...

Sue said...

tgk jugak kadang2... tp tak follow sbb lambat sgt la..time tido dah tu.. heheheh.... tp zila tu dah beranak ke?? eh nk tgk la malam ni...

Puteri Satu said...

shafa - akak pun sukerrr...

emma - tuhla puashati dapat penampa 2 ketoi.. hiks..

ibu khalish - itula pasal... kita ni yang meroyan nengoknye..hiks...

sue - harus tengok.. suspen citer nih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...