Monday, August 13, 2012

Alhamdulillah - Setle Baju Anak-Anak!


Alhamdulillah setle baju anak-anak...
Semalam sebelum pukul 10 kami 4 beranak dah terpacak kat parking Ampang Point...
Hehhehe... Nak mendapatkan jeans Aqilah kat Brand Outlet tu.. sikit punya seksa...
Seperti tahun-tahun lepas jugakla... jenuh... nak layan kerenah ana-anak saya...
Allahuakbar.... kalau pakai lawa-lawa... make up cantik2 pun tak guna...
Sebab kita ni pun dah macam bibik dah kat shoping mall tu (Ke saya jek).... tangkap anak-anak...
Pujuk anak-anak mintak dia try jeans... ya allah.. sabor jekla...
(Eh anak-anak korang pun gitukan...) Aqilah dah tentu sampai 6 helai jeans try...
Kalau boleh saya nak jeans Guess sebab cutting dia cantik n kualiti kain dia strechbale...
Macam last year...tapi tak de size 9... size 8 boleh masuk tapi macam ngam2 je kat bontot dia..hahaha
Last-last jeans Levis jek yang nampak lega sikit ngan dia...
Macam tak puashati sikit kat situ.. tapi tak perla... pasrah dan redha...
Aqil Naufal pulak ok jek ngan Esprit... last year size baper ntah tak ingat...
(Bapak dia jek yang ingat... hahahah)
Lain-lain dapatla dress n legging Aqilah kat Anakku
Sehelai tshirt Naufal kat Anakku...
Gaun kat Smartkid...
Tshirt kat Poney...
Dah tuh je... itu pun dah beratus habis...
Tak perla... budak-budak nak raya kan...
Bagi chance la....
Kita dah tua-tua ni sekadar tumpang seronok jek...
:)

Note : Papa just beli jeans BUM  je selai.. mama baju kurung sepasang.. itu jek! 
Memang tahun ni raya untuk anak-anak betullah...

4 comments:

Zura said...

biarlah budak2 yg heppy..

LizHairi said...

meriah soping tu :-)

memang kite lebihkan dorang nie je kan....

makpak sekadar aper yang ade je la...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita pun dah sattle untuk balqis, tinggal kasut je...jenuh dengan anak dara ni, jenis tak nak try baju, susah tol la, ade je alasannya...mmg pening

HyunJae A-Leya said...

sonok beli keperluan anak2 beraya kan kak..yaya kali neh utk diri sendiri sederhana jew, utk anak bg perhatian lebih sikit...selamat hari raya kak, maaf zahir batin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...