Wednesday, August 08, 2012

Jom Terawih :)


Naufal memang tiap kali papa dia nak g surau terawih...
Memang tiap kali lah dia akan meraung nak ikut....
Memang tak leh nak buat apalah....
Adalah 2-3 malam papa bawak jugaklah dia ke surau...
Malam pertama papa kata ok.. dia just merayau-rayau dekat2 jekla...
Tapi memang tak sempat terawihla... after isyak papa dah hantar dia balik...



Esoknya bawak lagi... ooh dia dah start merayau dan berlari-lari keluar surau...
Oh..itu dah cukup bahaya....
Lusanya.. bawak lagi.... tak serik-serikkan...
Wah.. dia sudah mengacau orang lain solat....
Hahahaha.. itu memang tak boleh dibiarkan...

 So... kita tinggalkan jekla dia kat rumah ye dik...
Sapa suruh awak nakal2 kat suraukan...


Sila duduk main kat rumah dendiam.... 


Mainan banyak.. tapi barang yang bukan mainan jugak yang dia nak main...
Saya dah berapa tahun memang tak berkesempatan untuk ke surau....
Insyaallah tahun depan anak2 dah besar sikit... teringin sekali nak ke surau utk berterawih...
Insyaallah dipanjangkan umur... sihat tubuh badan....
Hahaha... jangan ada baby lagi tahun depan...memang tak de can la nak bertarawih kat surau kan...
:)

Note : Jubah tu atok belikan kat Mekah masa g umrah bulan 5 hari tu... ada 2 lai.. satu kaler grey and satu lagi kaler coklat muda... cute jer Naufal pakai....






2 comments:

azzamoro said...

comelnyer baju!! :)

Aura Maya Skin Care said...

suka tengok little boys berjubah siap bersongkok segala. comel je kan..