Tuesday, September 11, 2012

Koktail Raya...


Tak ingat buat hari apa....
Kelmarin adik ipar datang beraya pun tak sempat buat desert utk diorang...
Frustt pun ada... terasa macam saya ni lembap sangat buat keje...
Alih-alih MIL dan FIL muncul... kalau saya tahu diorang nak datang...
Confirm saya masak special... terutama nasi...
Rasa terkilan jugak.. walupun berjaya jamu bihun/me sup je untuk diorang...
Tapi hati tetap rasa terkilan... ingat nak buat makan2la sikit nanti...
Untuk jamu mereka makan.... 
Kadang-kadang niat kita tak kesampaian..kita akan rasa terkilan berhari-harikan...
Apapun... citer ni tak de kena mengena dengan gambar koktail kat atas...

Note : Mood saya memang kelaut la lately ni... tak tahu kenapa... maybe next week nak kena g kursus kat Melaka 3 hari 2 malam... buat pertama kalinya tinggalkan anak-anak...sob..sob..sob...



3 comments:

syariza09 said...

x per la, pasni kalo free, leh panggil dorang dtg lg & leh masak sedap2 wokeh :)

baby lydia said...

ala kak ke laut,ke laut pn..sempat lagik memasak tue..hihihi..koktail my peveret tue...sluppppp!!

aTy _faRed~ said...

baru belajar buat koktail nih..heheh..nak buat kalau kawan2 datang umah nanti..insyaallah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...